Апогей безчинства закарпатського бандформування (відео)

Представники закарпатського «Правого сектору» продовжують займатися дестабілізаційними процесами у краї. Так уночі 7 серпня один із керівників цієї організації Богдан Пилипів, перед тим добряче випивши, разом з побратимами пішов захоплювати УСБУ у Закарпатській області.

 

Отримавши відпір, правосекторівець почав стріляти, в результаті  чого важко поранив правоохоронця, котрий днями мав їхати на службу в зону АТО.

Згаданий ватажок закарпатських правосекторрівців Богдан Пилипів, якого свого часу вигнали за хабарі з Чопської митниці, з’явився на ужгородському майдані тоді, коли силовими методами треба було протискати на ті чи інші крісла потрібних його патрону Віктору Балозі людей. Він сам наділив себе та ще кількох знайомих крикунів повноваженнями представляти громаду Закарпаття та вирішувати долю окремих чиновників. Зокрема Пилипів запам’ятався скандальним прив’язуванням скотчем до стовпа екс-начальнирка Чопської митниці Сергія Харченка та погрозами прив’язати до того ж стовпа в. о. начальника обласного УМВС Василя Турдая. Відтак закарпатські правосекторівці під проводом того ж Пилипіва запам’яталися викраденням картин із дачі Віктора Медведчука у Жденієві на Воловеччині.  Після візиту ніби для охорони маєтку право секторів у «Ведмежу діброву», там не стало майна щонайменше на 10 мільйонів гривень…

Відтак Богдан Пилипів знову засвітився у скандалі з погрозами та образами у бік ужгородської журналістки сайту «Заголовок» Ані Семенюк. При чому, інцидент стався після того, як дівчина погодилася допомогти правосекторівцям із розміщенням інформації…

Згодом один із членів закарпатського «Правого сектору» за фігурував у побитті та зґвалтуванні літньої жінки у селі Кам’яниця, за що надовго сів за грати.

І ось — апогей безкарності і безчинств правосекторівців переріс  у стрілянину у правоохоронців. При чому уже наступного дня такий собі правосекторівець Володимир Гласнер, котрий теж був затриманий разом з Пилипівим, почав відхрещуватися від побратима, мовляв, його вже давно виключили з «Правогос ектору» за порушення дисципліни.

Зважаючи на цю сумну послідовність, не важко спрогнозувати наступні кроки цього некерованого воєнізованого формування. Відтак відкритим залишається питання до того ж СБУ та міліції: що ще має трапитися, аби покласти край цій банді шантажистів та виконавців політичних замовлень?

Євген Морозов

 

09 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів