У день виборів хустським міліціянтам було «гаряче»

Минулої неділі на Хустщині один чоловік впав з балкону, горіли сараї та сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим.

 

В Хустському районі загорілася надвірна споруда та сіно. Сума завданих збитків становить близько 15 тисяч гривень. Попередня причина пожежі - коротке замикання електромережі.

По спецлінії 102 надійшло ще одне повідомлення про пожежу, яка сталася в м.Хуст. Під час пожежі знищено горище та покрівлю будинку. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем під час паління сміття. Під час пожеж травмованих та жертв немає.

З численними тілесними ушкодженнями медики доставили в лікарню 34-річного жителя Хустського району. Члени слідчо-оперативної групи встановили, що молодий чоловік  випадково впав з балкону власного будинку. Наразі чоловік знаходиться на лікування у районній лікарні.

На автодорозі Мукачево-Рогатин невдало зустрілись «Дейво-Ланос» та «Сузукі». На місце пригоди терміново виїхали «швидка» допомога та міліція. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Дейво», житель Тячівського району, рухаючись з Хуста в сторону Мукачева, не обрав безпечної дистанції руху допустив зіткнення з автомобілем марки Сузукі ,яким керував громадянин Угорщини. Внаслідок ДТП 35-річна пасажирка «Ланоса», жиелька Тячівського району, з тілесними ушкодженнями потрапила до лікарні, а самі водії транспортних засобів обійшлися переляком.

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

 

30 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів