Вчора в Ужгороді розбили ртутний термометр

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 26 березня 2014 року

 

Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 11 виїздів, з яких один виклик – хибний.

Протягом чергової доби травмованих та загиблих людей не зареєстровано.

 

Щодо обстановки з пожежами

 

Всього

Збитки

Загинуло осіб

Постраждало осіб

Врятовано осіб

всього

дітей

всього

дітей

всього

дітей

Протягом доби

-

-

-

-

-

-

-

-

З початку року

358

956782

5

-

4

-

26

2

 

Протягом чергової доби пожеж не зафіксовано.

 

Некласифіковані надзвичайні події

25.03.2014 о 17:50 до ОКЦ поступило  повідомлення про те, що в кімнаті квартири за адресою: м. Ужгород, вул. Марка Вовчка, розбито ртутний термометр. О 19:20 групою РХЗ АРЗ СП проведено заходи з демеркуризації у вищевказаній кімнаті квартири та зібрано 3 грами ртуті.

 

Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно - та пошуково-рятувальні роботи здійснено 41 виїзд та вихід у гори, у ході яких врятовано 46 осіб, які потрапили у небезпеку, 33 громадянам надано невідкладну долікарську допомогу. Також 355 туристичним групам (загальною чисельністю 3967 людей) надано консультації, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.

 

 Погодні умови на території Закарпатської області

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 26 березня очікується: хмарно з проясненнями, вночі в горах місцями дощ з переходом в мокрий сніг та сніг, вдень місцями слабкий дощ. В горах місцями вночі: слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 12-17°, в горах місцями вночі 0-3° морозу, вдень 0-5° тепла.

 

По м. Ужгород: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-4° тепла, вдень 15-17° тепла.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

26 березня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів