Одна з фракцій більшості передумала підтримувати подання Генпрокуратури на Тимошенко

Фракція Народно-демократичної партії і Партії промисловців і підприємців України у Верховній Раді відмовилася підтримати пропозицію групи депутатів про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності й арешт народного депутата Юлії Тимошенко.

 

Лідер НДП Валерій Пустовойтенко направив спікеру Верховної Ради Володимирові Литвину лист, у якому просить вважати недійсним його підпис під відповідним проектом постанови, повідомили в прес-службі НДП.

У сво?му листі Пустовойтенко посила?ться на позицію і відповідне рішення парламентської фракції НДП і ПППУ, яка прогнозу? протистояння між фракціями більшості й опозиці?ю у разі розгляду в сесійному залі подання Генпрокуратури щодо Юлії Тимошенко.

Трохи раніше сьогодні ж, 16 червня, спікер Володимир Литвин в інтерв"ю журналістам відзначив, що рішення парламенту щодо подання Генпрокуратури залежатиме від багатьох складових: від того, наскільки переконливими будуть матеріали Генпрокуратури, яку позицію займатимуть народні депутати і яка позиція буде в самої Юлії Тимошенко.

За словами Литвина, для нього особисто це дуже складне питання. Він також повідомив, що ще не встиг погодити позицію з цього питання з фракці?ю Народної аграрної партії України, яку нещодавно очолив. При цьому він нагадав, що керівник фракції партії у Верховній Раді вже висловився за те, щоб розглядати подання Генпрокуратури в сесійному залі парламенту.

 

17 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів