Сьогодні в кінотеатрах ["Доміон"] - "Підводна братія"

Анімаційна комедія пародія на гангстерські серіали. Увесь підводний світ стривожений убивством голови головного злочинного групування акул й, треба ж, на місці злочину находять нічого не підозрюючого малька Оскара!

 

Все життя Оскар мріяв бути сильним і знаменитим, і ось йому представився прекрасний випадок скористатися чужою славою. Але незабаром Оскар розумі?, що він накоїв, взявши титул ?Гроза Акул?...

Отже, підводний світ, що живе за своїми законами, що віддалено нагаду? світ з "У пошуках Немо". Тут у риб теж своя і?рархія, починаючи від простих роботяг, і закінчуючи тими, хто мешка? на вершині рифа, елітою суспільства, його зливками... ?дине, що об'?дну? й тих, і інших - це можливість у будь-який момент бути з'їденою великою білою акулою з місцевого мафіозного клану, що здорово нагаду? злочинні синдикати часів сухого закону.

Вам не здалося забавним і цікавим, що в титрах до фільму заявлено, що ролі не озвучували, а виконували добре відомі Вам актори. А між іншим, це саме так. Незважаючи на те, що це мультфільм, перераховані вище актори не просто подарували героям свої голоси, а буквально злилися з ними. Придивіться до малька Оскара, до його пухких губ, трохи витягнутої вперед фізіономії... Ну просто вилитий Уілл Сміт! А ватажок акулячої банди не просто схожий рисами на ДеНіро, він ще й запозичив в актора його знамениту родимку на правій щоці. "Фатальна риба", у виконанні Анджеліни Джолі, що ніяк не може поділити Уілла Сміта (пардон, Оскара) з тихою й скромною Рене Зельвегер, яка нітрохи не змінилася з "Щоденника Бріджет Джонс".

Так що, після всіх цих невипадкових збігів "Підводну братію" цілком можна віднести до розряду фільмів, пропустити які не ма? права жоден кіноман, просто заради того, щоб помилуватися на своїх кумирів у трохи іншому образі. Ну де ви ще побачите Мартіна Скорсезе, що роздува?ться, немов міхур?! Так ніде й ніколи!

Жанр: анімація
Режисер: Вікі Дженсон, Байбо Бергерон
Актори: Уілл Сміт, Роберт де Ніро, Рене Зелвегер, Джек Блек, Анджеліна Джолі, Мартін Скорсезе
Сайт: [a href="http://www.sharktale.com/"]http://www.sharktale.com/[/a]
Виробництво: США

 

07 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів