Сьогодні в кінотеатрах ["Ужгород"] - "ЩОДЕННИК ПРИНЦЕСИ 2: ЯК СТАТИ КОРОЛЕВОЮ".

Головна героїня першого фільму, що зненацька відкрила для себе, що вона - наслідна принцеса цілої країни, нехай і дуже й дуже маленької. І от тепер вона має готуватися до того, щоб стати її королевою. Навчитися гідно управляти країною, відрізняти контрибуцію від репарації й так далі, тощо. Ну й, зрозуміло, навіщо країні потрібна королева без короля?

 

Це ж вам не Російська імперія, де могла правити королева Катерина - всім поважаючим себе громадянам короля подавай! Патріархат, чи розумі?те... так що, і без того замученій життям майбутній королеві слід ще й підшукати собі короля.

Ну а що ви хотіли від фільму виняткового Геррі Маршала? Про що б він не знімав - підсумок завжди буде один - любов і фінальний поцілунок на фоні падаючої завіси. Так що, якщо хочете добре провести час, не бачачи на екрані акул, гігантських змій і примар східної зовнішності, то вам пряма дорога на "Щоденники принцеси - 2" - півтори години гарного настрою з красивою любовною історі?ю Вам забезпечені.

Кілька фактів:

Одну з ролей у фільмі виконала світова зірка оперної сцени, солістка Маріїнського театру Ганна Нетребко.

Зйомки картини почалися 18-го листопада 2003 року в Лос-Анджелесі й Празі. Цікаво те, що Джулі Ендрюс у момент зйомок у Лос-Анджелесі встигала зніматися там же й в "Мері Поппінс"

Перша частина "Як стати принцесою" стала в 2001 році несподіваним хітом, що при бюджеті в 37 млн. $ зібрав у внутрішньому прокаті Північної Америки 108 млн. $. Перший фільм був поставлений по книзі Мег Кебот, після чого письменниця написала продовження "Princess in the Spotlight", але сіквел нічого спільного з нею не ма?.

Супротивник принцеси по першій частині в особі Менді Мур у сиквелі не з'явля?ться.

Спочатку проект називався просто "Princess Diaries 2", після чого до нього було додане пояснення у вигляді "Royal Engagement".

Компанія-виробник - BrownHouse Productions (компанія Уітні Х'юстон).

Режисер фільму Гаррі Маршалл - один з голлівудських корифеїв романтичної комедії. Він поставив такі фільми, як "Людина за бортом", "Красуня", " Наречена, що втекла,", "Щоденники принцеси", "Френкі й Джонні", "Модна мама".

Жанр: комедія
Режисер: Гаррі Маршал
Актори: Джулі Ендрюс, Енні Хатуей, Хітер Ешлі, Каллум Блю, Зринка Домик
Сайт: [a href="http://uzhgorod.net.ua"]http://disney.go.com/disneypictures/diaries2/home.html[/a]
Виробництво: США

/25kadr.novy.tv/

 

30 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів