ЯК БРАК МОРАЛІ В ДЕРЖАВІ ПЕРЕХОДИТЬ В БРАК МОРАЛІ В РОДИНІ. „КАТАСТРОФА В МОЄМУ ЖИТТІ” — ТАК НАЗИВАЄТЬСЯ ВИСТАВКА МАЛЮНКІВ ДІТЕЙ, ЯКІ ЗАЗНАЛИ КРИВДИ Й НАСИЛЬСТВА В РОДИНІ

Робота з дітьми, які зазнали кривди, жорстокості і насильства в родині, потребує особливої обережності. Привернути увагу до проблем дитини, можна без повторного її травмування, наприклад через малюнки. Сучасні проективні методики дозволяють побачити справжній внутрішній світ постраждалих маленьких людей та дізнатися, які саме проблеми є для них ключовими.

 

Проблема сексуального насильства та експлуатації дітей ма? багатовікову історію й водночас ? ?новою? для України, адже ще донедавна вона залишалася ?табу?, й мало хто наважувався обговорювати її наявність.

2 грудня в Ужгородському прес-клубі відбудеться зустріч з Наталкою Самолевською ? Головою Жіночого Консорціуму України.
Пані Наталка розповість про вражаючі підсумки проекту ?Подолання насильства над дітьми через професійне навчання фахівців, що працюють з дітьми, які зазнали сексуального або комерційного сексуального насильства?. Свій виклад вона підтвердить малюнками постраждалих дітей та розповість про висновки психологів.
Засідання відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу реформ за адресою:
м. Ужгород, вул. Кошицька, 30/6.
Початок о 14.00.

 

30 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів