Сьогодні в кінотеатрах ("Ужгород")

"Подвійний нуль". Це комедія з безліччю трюків і спецефектів, пародія на фільми про Джеймса Бонда. Росіяни купили у французів новітню суперпотужну ракету М51, за скажені гроші. Не встигли вони обмити покупку, як ракету викрали. Збройним силам Франції пред'явлений гігантський рахунок, адже гарантійний строк ще не вийшов!

 

Але що ще гірше - ракета в руках невідомих терористів - це небезпечна погроза усьому світу!

У секретних службах Франції - повний аврал. Директор спецслужб підозрю?, що в їхніх колах завівся зрадник і відбува?ться витік інформації. Він не може відправити на пошуки бомби своїх співробітників. До того ж, завдання таке небезпечне, що жаль посилати коштовних агентів на вірну смерть.

Але вихід ? завжди. В одному закутковому військовому тренувальному таборі курсанти зірок з неба не хапають. Але Бен і Вілл гірше всіх - повні недоумки, круглі ідіоти. ?х не шкода. ?хня місія - знайти й повернути М 51, їхня легенда - мільйонери, що відпочивають на Рив'?рі (це з таке-те обличчями!). Де ж ще шукати багатих диваків - колекціонерів зброї?

Бен і Вілл завжди мріяли стати шпигунами. ? не бачити би їм цього, як своїх вух, якби не цей дикий неймовірний випадок. От повезло! Хлопці зроблять все, щоб сподобатися начальству. А якусь ракету вони точно знайдуть.

Містер Зло - мафіозі, голова злочинного синдикату. У нього один недолік - манія величності. ? всього дві слабості - гарні жінки й зброя. Він оточив себе цілою армі?ю самих сексуальних топ-моделей. ? ракету, звичайно, украв теж він. Вона потрібна йому, щоб втілити в життя свій підступний задум - стати Владарем Миру. ? тільки два агенти-невдахи зможуть зірвати всі його плани!

Париж, Рив'?ра, казкова Ямайка, розкішні готелі і яхти, кращі пляжі й найкрасивіші жінки - от такі нелегкі випробування чекають двох агентів на шляху до перемоги над містером Зло!

Жанр: комедія
Режисер: Жерар Пірес
Актори: Ерік Жюдор, Рамзі Бед'я, Едуар Баер, Джорджанна Робертсон, Лі Хін, Ніно Кіртадзе
Сайт: [a href="http://uzhgorod.net.ua"]http://www.warnerbros.fr/movies/doublezero/[/a]
Виробництво: Франція

 

13 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів