Сьогодні в кінотеатрах ("Доміон")

"Буревісники". 2065 рік. При виникненні екстраординарних ситуацій, з якими не в змозі впоратися навіть міжнародні сили безпеки, світ волає до допомоги унікальні Служби Порятунку, оснащені по останньому слову техніки. Це - Буревісники - сильні й сміливі підлітки, зібрані в рятувальний загін астронавтом Джефом Трейсі. Вони покликані боротися зі світовими катаклізмами в будь-якій крапці всесвіту. Їхній штаб - на орбіті планети Земля.

 

Жанр: пригоди
Режисер: Джонатан Фрайкс
Актори: Білл Пекстон, Бреді Корбет, Сорен Фултон, Бен Кінгслі, Ентоні Едвардс, Дебора Вестон
Сайт: [a href="http://uzhgorod.net.ua"]http://www.thunderbirdsmovie.com/[/a]
Виробництво: США



Запобігши катастрофі на нафтовій свердловині, Буревісники повертаються на секретну базу й зіштовхуються з великою проблемою. ?хня станція зруйнована величезним метеором... Вищий кримінальний розум почина? диктувати свої правила гри. Планета в небезпеці. прийшов час довести, що геро?м стати можна в будь-якому віці, якщо мужність і честь - девіз родини, а поруч відважні й надійні друзі.

Майбутн? миру в руках наймолодших!
Загін космічних рятувальників вста? на захист планети!

А чи зна?те ви що...

Фільм знятий за мотивами лялькового шоу, що демонструвалося на британському телебаченні в 1964-1966 роках. Проект кіноверсії розроблявся кінокомпані?ю Working Title Films більше 5 років.

Поставив картину Джонатан Фрейкс ("Зоряний шлях: повстання"), а сценарій написав Вільям Осборн ("Цар скорпіонів") і Майкл Маккуллерс ("Остін Пауерс-2,3"), в 1998 році до проекту залучалися режисер Пітер Х?юітт ("Злодюжки") і акторка Крістін Скотт-Томас.

Геніального винахідника літаючих машин Брейнса зіграв Ентоні Едвардс. Зйомки проходили на Сейшельських островах й у Великобританії з березня 2003 року.

 

13 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів