Сьогодні в Києві "закарпатський день"

Звітуватують митці Закарпаття

 

Сьогодні у Національному палаці "Україна" відбудеться творчий звіт майстрів мистецтв і народної творчості Закарпаття "Самоцвіти Срібної землі".
У концертній програмі задіяно понад 800 чоловік, які представляють майже всі райони нашої області. Вийдуть на сцену Державний заслужений Закарпатський народний хор, камерний оркестр і провідні артисти філармонії, відроджений симфонічний оркестр, артисти обласного облмуздрамтеатру, ансамбль "Красія" Ужгородського училища культури, румунський фольклорний ансамбль Тячівсь-кого району, ансамбль цитристів Ракошинської ДШМ Мукачівського району, родинний ансамбль Тетяни і Сергія Раховських "Рідна пісня" (сел. Великий Бичків Рахівського району), народний фольклорний колектив з с. Нижн? Селище, що на Хустщині, фольклорний зразковий дитячий ансамбль "Сколоми?чка" (с. Приборжавське), фольклорний ансамбль "?ршава" та нещодавно створена "?ршавська родина", майстер духовного співу протодиякон Ужгородського православного Хресто-Воздвиженського собору О.Садварій, соліст-віртуоз В.Короленко, інші аматорські колективи та виконавці.
До участі у звітному концерті запрошені також і закарпатські зірки ? народні артисти України ?ван Попович та Степан Гіга. А наймолодшою учасницею святкового дійства буде шестирічна співачка Даринка Степанюк із Порошкова на Перечинщині.

 

07 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів