5 переваг диванів із поворотним механізмом

5 переваг диванів із поворотним механізмом

 

Під час облаштування малогабаритної квартири господарі стикаються з нестачею вільного простору. Встановити звичайне ліжко для сну неможливо, тому як альтернативу купують диван. Для однокімнатної квартири найкраще підходять моделі, здатні трансформуватися.

Дуже великий попит мають дивани з поворотними механізмами. Це м’які меблі Г-подібної форми з окремими частинами, які можуть переміщатися. Така конструкція привертає увагу власників малогабаритних квартир завдяки гнучкості й адаптивності у використанні. Щоб створити комфортне спальне місце, не знадобиться багато зусиль.

Що являє собою поворотний диван

Така модель мало чим відрізняється від стандартної, проте її простіше підлаштувати під параметри приміщення. Щоб придбати диван з поворотним механізмом, варто завітати в інтернет-магазин меблів HubStore, адже в його каталозі є полуторні та двоспальні моделі різної ширини. Для організації зручного простору для сну знадобляться лічені секунди.

Рухома частина дивана з поворотним механізмом здатна зміщуватися на 90 градусів щодо нерухомої. Після цього її фіксують, створюючи ідеально рівну поверхню без горбів та перепадів. Для зберігання білизни чи інших речей виробники додають місткі короби, які за формою та виконанням схожі на тумби. У кутових моделях для фіксації половинок використовують спеціальний гачок.

Чому варто придбати: топ-5 основних переваг

Купити диван із поворотним механізмом ? оптимальне рішення для невеликої кімнати або малогабаритної квартири. Такий гарнітур поєднує в собі наступні переваги:

  • простота використання. Диван легко розібрати, коли захочеться поспати, і зібрати вранці, щоб звільнити більше місця в кімнаті. Трансформація відбувається всього за декілька секунд, з такою задачею впорається будь-хто;
  • надійність і довговічність. Для конструкції дивана властива мінімальна кількість механізмів та рухомих частин. Саме тому він служить багато років без необхідності ремонту;
  • підвищений комфорт. Усі частини гарнітура рівні за довжиною, внаслідок чого господарі отримують більше сидячих місць;
  • можливість вибору моделі з ортопедичним наповненням спального місця. Це оптимальне рішення для постійного сну ? тоді не доведеться купувати топпер, щоб створити нормальну підтримку скелета;
  • місце для зберігання білизни. Можна придбати конструкцію з висувними шухлядками й внутрішніми порожнинами. Вони додають дивану практичності й дозволяють економити більше місця, адже в такому разі немає потреби встановлювати шафи.

Кутовий диван розміщують біля стіни, тобто він використовує простір, який складно займати іншими меблями. Конфігурація виробу варіативна, можна змінювати форму скільки завгодно відповідно до актуальних потреб ? достатньо повернути секцію, яка рухається, на потрібний кут.

Чому варто замовити диван в інтернет-магазині HubStore

У каталозі компанії можна вибрати модель за такими характеристиками:

  • розміри в складеному та розібраному вигляді;
  • якість і легкість поворотного механізму ? особливо важлива, якщо ним планується користуватися щодня;
  • простота догляду, тип наповнення (для постійного сну краще вибрати ортопедичне);
  • наявність місця для зберігання речей;
  • матеріал корпусу та каркасу.

Дивани з поворотними механізмами можуть бути оснащені підлокітниками, доповнені подушками, щоб на них було зручніше сидіти. Такий гарнітур допоможе створити комфортну атмосферу для відпочинку всією родиною. Достатньо змінити його розташування так, як потрібно, щоб усі отримали достатньо місця для сидіння й зайняли зручне положення.

 

21 травня 2024р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів