ФАО проведе тренінг для малих виробників вина у Закарпатській області

ФАО проведе тренінг для малих виробників вина у Закарпатській області
Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) у межах розробленої навчальної програми для учасників інвестиційної програми, проведе семінар-практикум на тему «Сенсорний аналіз виноробної продукції з географічним зазначенням». Тренінг відбудеться 9-11 квітня 2024 року у Мукачево.  

 

Тренінг складається з теоретичної та практичної частин, під час якого розглядатиметься сучасний сенсорний аналіз та його організація, основні методи сенсорного дослідження. Учасники заходу ознайомляться з допоміжними матеріалами сенсорного дослідження, проведуть порівняльну оцінку якості виноградних вин за допомогою метода ранжування, а також сенсорну оцінку продукту баловим методом виноградних вин.  

Захід відбудеться у межах Інвестиційної програми ФАО, що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу,? і діє у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та частині Чернівецької областей. Програма спрямована на надання інвестиційної грантової допомоги мікро- та малим сільськогосподарським виробникам, кооперативам та асоціаціям виробників харчових продуктів з географічним зазначенням, з метою підвищення їхньої ефективності та прибутковості, а також зміцнення національних ланцюжків створення доданої вартості та постачання.  

 

Контакти:  

+38 (050) 832 66 03  

+38 (050) 832 65 99  

+38 (050) 832 65 80  

[email protected]??  

[email protected]?? 

 

 

08 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів