В Ужгороді стартує пізнавальний проєкт для підлітків "У міста є Я". Як взяти участь?

В Ужгороді стартує пізнавальний проєкт для підлітків "У міста є Я". Як взяти участь?
Освітній центр «Інсайдер», Caritas School Мукачівської греко-католицької єпархії спільно з організацією Урбан Рух «У міста є Я» розпочинає пізнавальний та цікавий проект для підлітків.

 

Запрошуються підлітки віком 10-15 років, які прагнуть змін в нашому місті на щотижневі інтерактивні зустрічі, під час яких за допомогою менторки Марії Симкович будуть розкриватися одна за одною одинадцять тем про урбаністику: Місто та його якості, Щастя у місті, Сталий розвиток, Забудова міста, Екологія і місто, Бюджет міста, Партисипація, Доступність, безбар’єрність, Спадщина міста, Бізнес у місті. Партисипація, Безпека у місті, IT та смартсіті.

На учасників також чекають класні подарунки, цікаві спікери, нові знайомства та гарний досвід.

Також учасники поспілкуються про безбар’єрність у місті, яким має бути насправді безпечне місто, як забудова впливає на життя людей.

Отож, якщо тобі 10-15 років і ти маєш багато ідей та готовий вчитися, реєструйся за посиланням

https://forms.gle/cpS3zXjJKvCH3Tro6

Перше заняття відбудеться уже наступного тижня, у вівторок, 19 березня в Caritas Hub (вул. Грушевського, 68А) о 14.30.

Участь в Урбан русі «У міста є Я» безкоштовна для всіх бажаючих.

Урбан рух «У міста є Я має надзвичайно важливу місію - формувати активну молодь через отримання знань про міста та інструментів залученості у міські процеси. Все це – задля якісних змін міського середовища. Перша хвиля Урбан руху «У міста є Я» відбудеться з 18 березня по 28 червня 2024 року у 19 містах України у взаємодії з 24 громадськими організаціями.

Урбан рух «У міста є я» створений за підтримки міжнародного Фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), який фінансує інноваційні, високоефективні програми, що здійснюють реформи та змінюють на краще життя людей в Україні та Молдові. Ідея Урбан руху зародилася на базі однойменної книжки «У міста є я» авторки Ірини Озимок, яка стала інтерактивною книгою-ілюстрацією про те, як функціонує місто та роль людини в ньому.

Заголовок

 

16 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів