Кнайпа Про Сервіс: розумна автоматизація у сфері HoReCa

Кнайпа Про Сервіс: розумна автоматизація у сфері HoReCa

 

Підприємства HoReCa – це територія гостинності та високого рівня сервісу. Щоб кафе, ресторани та бари користувалися популярністю та приносили гарний прибуток, необхідно налаштувати систему управління, яка буде оперативно реагувати на будь-які обставини. Довгі екселівські таблиці, плани закупок, що губляться, неможливість швидко перевірити наявність продуктів на складі – все це знижує довіру клієнтів до бізнесу, створює перепони для нормальної роботи персоналу, зменшує виторг та викликає проблемні ситуації, які шкодять репутації закладу.

Система автоматизації Syrve від Кнайпа Про Сервіс

Syrve – програмне забезпечення, яке дозволяє керувати всіма процесами бізнесу в сфері HoReCa. Команда Кнайпа Про Сервіс здатна налагодити роботу кафе, бару чи ресторану з автоматизованим ПЗ. Спеціалісти з 10-річним досвідом допомагають автоматизувати рутинні дії, налаштувати систему Syrve, розкласти по поличках робочі задачі, пришвидшити їх виконання та полегшити контроль.

Автоматизація роботи підприємств сфери ресторанного бізнесу дозволяє налагодити облік бюджету, продуктів, матеріальних ресурсів та кадрів, а також управління:

  • закупівлею;
  • складським зберіганням;
  • кухнею та баром;
  • доставкою.

Легке керування запасами

Syrve створює мобільну систему інвентаризації складу, відображає реальні складські залишки, дозволяє швидко та точно планувати закупівлю. З автоматизованою системою управління мати потрібний рівень запасів кожної миті може як невеличка кав'ярня, так і мережа ресторанів.

Ефективне управління продажами

Система Syrve від Кнайпа Про Сервіс дає всі необхідні інструменти для прогнозування продажів, дозволяє створювати балансовий звіт, звіти щодо руху коштів, видатків та доходів. Власнику ресторанного бізнесу автоматизована система дає можливість зменшити витрати, оптимізувати робочий час та збільшити прибуток. Якщо бізнес має інвесторів, система дозволяє швидко сформувати звітність, надати будь-яку інформацію по всім напрямкам діяльності в реальному часі.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта

Автоматизація закладів HoReCa дозволяє налаштувати систему сегментації гостей закладу, налагодити ефективну комунікацію та зручну програму дисконтів для постійних клієнтів. Knaipa Pro Service дозволяє утримати кожного клієнта та збільшити середній чек.

Швидка доставка

Піцерії, пекарні, суші-бари та ресторани з системою автоматизації можуть успішно моніторити роботу кур’єрів, відстежувати оптимальні маршрути, економити паливо, отримувати зворотний зв'язок по кожній доставці.

Чому важливо автоматизувати систему управління рестораном

Система автоматизації значно підвищує лояльність:

  • клієнтів;
  • співробітників;
  • партнерів.

Завдяки Кнайпа Про Сервіс легко синхронізувати меню мережами закладів, моніторити роботу персоналу, перешкоджати крадіжкам, визначати пріоритетні завдання роботи, виявляти та оперативно усувати проблеми та недоліки. Syrve дає можливість зробити складні процеси легшими, а бізнес – успішним.

 

21 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів