La Sultane De Saba: секрети Сходу та французька якість

La Sultane De Saba: секрети Сходу та французька якість
Догляд за обличчям та тілом — це приємні щоденні ритуали для жінок. Вони дозволяють додати впевненості в собі й розкрити, підкреслити індивідуальну красу кожної. Тут дієвими є як звичайні, але незамінні косметичні продукти (наприклад, мило-скраб), так і сучасні люксові лінійки.

 

Мова йде про космецевтику — особливу сферу, де косметологія поєднується з фармакологією. В основі такої косметики – тільки природні речовини, концентрати мінералів та вітамінів, рослинні олії. Космецевтичні препарати потрапляють в дерму і впливають на біохімічні процеси. 

Такі засоби високого класу є в La Sultane De Saba, на сайті FABO: https://fabo.ua/brands/la-sultane-de-saba. Всі космецевтичні продукти виготовлені за особливими формулами і вручну. Оригінальні скляні флакони, рослинні речовини та елегантні, екзотичні, вишукані аромати роблять косметику La Sultane De Saba доволі популярною.

Топові засоби La Sultane De Saba

Засновниця бренду Ванеса Сітбон є прихильницею східної культури, вона досліджувала секрети жінок Сходу в догляді за собою. Особливістю цього догляду є те, що в основу покладено натуральні інгредієнти: рослинні олії, екстракти та ефірні масла.

Ось три улюблені засоби для обличчя та тіла Султан де Саба:

  1. BB Rose Bride's Day Cream. Денний крем з BB-серії ідеально вирівнює тон та робить шкіру обличчя ніжною, доглянутою. Екстракти лимону і троянди, олії солодкого мигдалю і ши допоможуть прибрати тьмяність, надаючи свіжості обличчю.

  2. Body Lotion Musk Incense Rose. Легка структура молочка з екстрактом троянди зволожує шкіру та робить її шовковистою. Квітковий аромат надовго залишається на тілі.

  3. Body Scrub Bamboo tears/Tiare Flower & Aloe Vera. Скраб для тіла з алое вера, бамбуковим порошком та екстрактом тіаре добре відлущує відмерлі клітини та сприяє інтенсивному оновленню. Структура епідермісу насичується мінералами, що робить її еластичною і пружною.

Поєднання біологічно активних речовин з ефірними оліями не тільки зволожує, очищає та насичує шкіру вітамінами, а й діє як ароматерапія.

Професійна косметика для домашнього догляду

La Sultane De Saba широко використовується професіоналами у косметологічних кабінетах, SPA салонах, масажистами. Відчути справжню насолоду від парфумованих засобів можна і вдома. Використання скрабів, гоммажів дозволить обережно очистити тіло від відмерлих клітин. Це також сприяє регенерації клітин шкіри, а значить – і збереженню молодості. Молочко і олії зволожують та насичують епідерміс вітамінно-мінеральним комплексом.

Екзотичні східні аромати, або ж ніжні квіткові надовго залишаються на тілі, дозволяють насолоджуватись приємними відчуттями увесь день. Люксова косметика пропагує любов до себе, піклування про своє тіло, та дарує впевненість і красу.

 

 

25 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів