Як правильно приймати Синупрет у таблетках

Як правильно приймати Синупрет у таблетках
Синупрет – це ефективні ліки, які призначаються лікарями при запальних захворюваннях придаткових пазух у гострій та хронічній формі. З їхньою допомогою можна також зняти закладеність носа та позбутися симптомів нежитю. Ліки випускаються у різних формах, серед яких високою ефективністю відрізняються таблетки.

 

Для успішного лікування препаратом необхідно дотримуватись дозування Синупрет https://liki.ua/ru/shop/brands/sinupret-9601, яке призначив лікар, а також не перевищувати курс лікування. 

Правила прийому Синупрет у таблетках

Основні рекомендації щодо прийому ліків у формі таблеток:

  • Дозування – для дітей віком від 12 років та дорослих призначається доза у розмірі 2 таблеток 3 рази на добу. Дозування для дітей 6-12 років становить 1 таблетку тричі на добу.

  • Курс лікування – зазвичай триває 1-2 тижні, проте може перериватися або продовжуватися за призначенням лікаря.

  • Прийом ліків – таблетки варто приймати перед їдою, оскільки це дозволить посилити засвоєння ліків організмом. Запивати достатньою кількістю рідини.

  • Протипоказання – звертайте увагу на склад препарату, адже в осіб які мають підвищену чутливість до одного або кількох компонентів Синупрета можуть виникнути алергічні реакції.

Також виробники пропонують Синупрет форте з підвищеним дозуванням (200 мг). Його середня доза для дорослих та дітей віком від 12 років становить 1 таблетку 3 рази на день. для дітей віком від 6 до 12 років може бути призначено ? таблетки 3 рази на добу.

Де придбати Синупрет?

Цей лікарський препарат продається практично в кожній українській аптеці. Щоб не витрачати свій час на придбання ліків, ви можете скористатися сервісом Liki.ua. Він дозволяє дистанційно забронювати будь-який лікарський засіб в аптеках різних мереж, після чого забрати його у зручний час протягом терміну резервування. При цьому, вартість ліків залишиться такою ж, яку було зазначено на сайті. Також на сайті ви зможете дізнатися про графік роботи конкретної аптеки та порівняти вартість препаратів.

 

 

 

 

На правах реклами

 

24 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів