Уряд повернув відключення побутових споживачів через заборгованість за спожиті комунальні послуги

Уряд повернув відключення побутових споживачів через заборгованість за спожиті комунальні послуги
Важлива інформація від електропостачальника ТОВ "Закарпаттяенергозбут"

 

"Шановні споживачі! Звертаємо вашу увагу, що 29 грудня 2023 року Кабінет Міністрів України схвалив постанову № 1405, якою, зокрема, внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 5 березня 2022 року № 206 «Деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану».

 Згідно з документом, дозволяється відключення за спожиті житлово-комунальні послуги, у разі їх неоплати, боржників-побутових споживачів, які мешкають у регіонах, у яких не ведуться бойові дії та які не знаходяться під тимчасовою окупацією. Це стосується й електропостачання.

 Отже, на території Закарпатської області постачальнику електричної енергії дозволено ініціювати припинення постачання електричної енергії споживачу у разі заборгованості з оплати за спожиту електричну енергію з дотриманням вимог Правил роздрібного ринку електричної енергії.

 З огляду на це, звертаємось до вас із проханням розрахуватися за спожиті енергоносії в повному обсязі, щоб уникнути відключення від енергопостачання.

 Нагадуємо, що на державному рівні розроблені та діють програми державної підтримки споживачів, в тому числі субсидіювання населення. За потреби ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Tolk) допоможе реструктуризувати наявну заборгованість.

 У разі, якщо у вас виникають питання щодо питань електропостачання, просимо звертатись у робочий час до:

 кол-центру: 0800505960;

  • інформаційно-консультаційного центру: (0312) 42-99-92;

  • Центрів обслуговування клієнтів: https://bit.ly/3do3log .

 Вдячні всім споживачам, які вчасно та в повному обсязі розраховуються за спожиті енергоносії! Підтримуємо економіку країни разом!!

 

03 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів