Ще в одній закарпатській школі з'явився Клас безпеки

Ще в одній закарпатській школі з'явився Клас безпеки
Цього разу в початковій школі Перечинського ліцею імені Героїв 68-го батальйону.

 

Тепер вчителі місцевих шкіл та вихователі дитячих садочків зможуть проводити тут пізнавальні уроки для своїх вихованців.

З нагоди відкриття атракції дітки змогли приміряти форму поліцейських, військових, рятувальників та медиків, а також пофотографувалися зі справжніми представниками цих професій.

Сам клас оснащений усіма необхідними макетами, які стануть у нагоді малечі та допоможуть вивчити правила дорожнього руху, здобути знання з протипожежної безпеки та надання першої домедичної допомоги, а також зрозуміти як виглядають вибухонебезпечні предмети, торкатися яких категорично заборонено. Також школярики зможуть відпрацювати усі здобуті знання на практиці, адже для цього у класі є увесь необхідний інвентар.

Правоохоронці, з ініціативи яких і відкрили цей клас, запевняють, що це перший, проте не останній такий інтерактивний об’єкт на території Перечинської територіальної громади. Адже безпека покоління, що підростає, залишається одним з головних пріоритетів у роботі правоохоронців, інформують у поліції Закарпатської області.

 

10 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів