На Закарпатті збивають морозиво з пива та сидру та варять варення з гострого перцю

“Гуцало Джелато” має широкий асортимент. Це ягідні щербети, пивне морозиво, морозиво з лісовими шишками, гілочками смереки, вершкове з овечого або козиного молока, інформує newfood.media .
Виробник розповідає, що морозиво з овечого молока містить більше жирів, білків та вітаміну А, має менше лактози, виражену кремову текстуру та насичений смак. Вважається, що овече молоко допомагає добре відновитися організму, а також сприяє насиченню клітин головного мозку, що зумовлює поліпшення пам’яті та працездатності.
Козине молоко – найкращий пробіотик для травлення. Воно підтримує імунну систему та допомагає боротися з запаленнями.
“Гуцало Джелато” використовує природну колірну гамму та не додає штучні барвники.
“Тільки натуральні інгредієнти надають морозиву багатогранний смак та стійку текстуру”, – діляться підприємці.
До теми
- «Бограч-index» – серпень 2025: за місяць ціни за продукти змінилися на - 11%
- Нацпарк «Синевир» – домівка для понад 30 врятованих бурих ведмедів
- Унікальне видання - за донат: Федір Шандор пропонує поповнити бібліоколекції виданням "Мілітарна хроніка Закарпаття"
- На Закарпатті найгірші результати НМТ з української мови та математики, але найкращі – з хімії
- “Від зерна до хліба”: урожай пшениці вже вдруге зібрала закарпатка Аліса Смирна з дітьми
- У Карпатському біосферному заповіднику зафіксували рідкісного червонокнижного птаха
- Прийшли понад 200 людей: у Закарпатській обласній станції переливання триває місячник донорства крові
- Жива історія: на Закарпатті досі працює автентичний водяний млин
- Єдиний в Україні: пілотний проєкт підтримки військових після фронту працює для 128-ї бригади
- В лікарнях Ужгорода та області — дефіцит донорської крові 1-, 3+ та 4+ групи
- У лікарнях Ужгорода та області — дефіцит донорської крові
- Весна в Ужгороді змінює фарби — сакури вже відцвіли, але краса не зникає
- Батько написав про полеглого сина: В Ужгороді презентували унікальне видання – книгу «Доброволець»
- Рожева весна на тарілці: в Ужгороді створили сакура-меню зі справжніми квітами
- Сьогодні - Вербна неділя
- Сакура в кадрі: благодійний фотоконкурс стартував в Ужгороді
- Соціальні майстерні БФ "Карітас–Ужгород" допомагають людям з ментальною інвалідністю
- Стартувала реєстрація на НМТ - на Закарпатті тест складатимуть близько 10 тисяч осіб
- «Атлас» — проєкт, що об’єднує українців задля захисту наших військових
- Якість повітря в Ужгороді моніторять у лабораторії спостережень Закарпатського гідрометцентру
До цієї новини немає коментарів