На Закарпатті збивають морозиво з пива та сидру та варять варення з гострого перцю

На Закарпатті збивають морозиво з пива та сидру та варять варення з гострого перцю

 

“Гуцало Джелато” має широкий асортимент. Це ягідні щербети, пивне морозиво, морозиво з лісовими шишками, гілочками смереки, вершкове з овечого або козиного молока, інформує  newfood.media .

Виробник розповідає, що морозиво з овечого молока містить більше жирів, білків та вітаміну А, має менше лактози, виражену кремову текстуру та насичений смак. Вважається, що овече молоко допомагає добре відновитися організму, а також сприяє насиченню клітин головного мозку, що зумовлює поліпшення пам’яті та працездатності.

Козине молоко – найкращий пробіотик для травлення. Воно підтримує імунну систему та допомагає боротися з запаленнями.

“Гуцало Джелато” використовує природну колірну гамму та не додає штучні барвники.

“Тільки натуральні інгредієнти надають морозиву багатогранний смак та стійку текстуру”, – діляться підприємці.

 

29 вересня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів