Портативні Bluetooth-колонки JBL: чому їх варто купити

Портативні Bluetooth-колонки JBL: чому їх варто купити

 

Неможливо уявити відпочинок на природі чи в колі друзів без сучасної музики. Вона надихає на нові вчинки та витівки. Сьогодні у кожного є смартфон, але потужність його динаміків доволі низька. Саме тому на сайті інтернет-магазина “Цитрус” за посиланням https://www.ctrs.com.ua/ru/akustika/ велику популярність серед відвідувачів мають портативні колонки, які під’єднуються до смартфона через Bluetooth. Це дуже зручно, особливо якщо маєте платну підписку на відомі музичні сервіси.

Колонка JBL чи недорога китайська акустика?

Звісно, JBL не є єдиним виробником портативної акустики. Майже у кожному кіоску в підземних переходах та біля ринків вам запропонують бездротові переносні колонки від китайських брендів. Їхня ціна складає від 150 гривень та вище. Але в них є деякі недоліки:

  • низька якість збирання, через що колонка починає рипіти на високій гучності;
  • нестабільний зв’язок зі смартфоном, який часто зникає;
  • низька якість відтворення – ви чуєте музику, ритм, але вони далекі від ідеального звучання;
  • швидкий розряд вбудованого акумулятора, через що колонку доводиться ставити на зарядку.

До того ж, якщо купуєте бюджетну акустику від невідомих брендів, можна забути про гарантію, якщо пристрій вийде з ладу.

Переваги фірмової портативної акустики JBL

Це відома американська компанія, що є лідером у розробці, створенні та просуванні професійних акустичних систем. Каталог продукції бренду доволі широкий. Наприклад, бездротові навушники JBL мають неабиякий попит серед людей, що захоплюються спортом та фітнесом.

Якщо казати саме про портативну акустику JBL, її переваги очевидні:

  • Компактність та мобільність

Портативні колонки JBL виділяються своєю компактністю та легкістю. Вони легко поміщаються в рюкзак або сумку, дозволяючи брати улюблену музику з собою куди завгодно. Це особливо зручно під час подорожей, прогулянок або відпочинку на природі.

  • Захист від вологи

Багато моделей портативних колонок JBL мають водонепроникне покриття або відповідність стандарту захисту від вологи IP67/IP68. Це робить їх ідеальними для використання на пляжі, біля басейну чи в умовах легкого дощу, не обмежуючи при цьому можливості насолоджуватися чудовим звуком.

  • Ємний акумулятор та тривалий час роботи

Портативні колонки JBL вражають ємністю своїх акумуляторів та тривалим часом автономної роботи. Якщо пристрій розряджається, матимете змогу швидко підзарядити його від звичайного повербанка.

  • Висока якість відтворення звуку

JBL завжди був відомий своєю якістю звуку, і портативні колонки не стали винятком. Вони обладнані високоякісними динаміками та технологіями, що забезпечують багатогранний та чистий звук. Баси звучать глибоко, а високі ноти - чітко і насичено. А завдяки якісному збиранню ви не чуєте характерного скрипу та рипіння, які властиві дешевій продукції.

  • Стильність та оригінальний дизайн

Крім функціональності, дизайн також грає важливу роль, адже основними покупцями є представники молодого покоління, які ставлять стиль на перше місце. Портативні колонки JBL відзначаються сучасним стильним дизайном, який підкреслить вашу індивідуальність та смак.

Окремо можна розповісти про ергономіку та простоту керування. Буквально за декілька секунд користувач зрозуміє, як керувати відтворенням, перемикати треки, швидко шукати потрібну музику.

 

03 вересня 2023р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів