«НаЗахід 23» — практична онлайн-конференція з SEO-просування, що відбудеться 21 липня

«НаЗахід 23» — практична онлайн-конференція з SEO-просування, що відбудеться 21 липня
Міжнародна агенція з діджитал-маркетингу SeoProfy запрошує власників бізнесів, стартаперів, маркетологів, розробників та SEO-спеціалістів всіх рівнів досвіду на участь у безкоштовній онлайн-конференції «НаЗахід», що пройде 21 липня. Це вже 23-а за ліком подія, що завжди радує своїх глядачів унікальним матеріалом, недоступним на інших галузевих подіях. Конференція побудована на основі практичних кейсів відомих українських та закордонних спеціалістів, які діляться своїми досягненнями і помилками з глядачами. Чудова можливість ставити питання спікерам у прямому ефірі через чат робить даний захід ще більш цікавим та пізнавальним.

 

Організатори доклали зусиль, щоб адаптувати теми доповідей до реальних умов роботи навіть у воєнний період. Вони мають одну мету — допомогти глядачам виходити переможцями як на фронті, так і в сфері бізнесу. Не менш важливою є ініціатива збору донатів на підтримку Збройних Сил України, де кожен учасник має можливість виграти особисту консультацію у обраного спеціаліста.

Конференція обіцяє захоплюючі обговорення на такі теми, як Vision, Technical SEO, Indexing, AI Content, AI, Analytics, Design, SEO Management, SEO Approach in EU, Local SEO та PBN.

Серед гучних доповідачів, які виступлять на «НаЗахід 23», варто відзначити:

  • Дмитра Бондаря з Boosta, який розкриє тему «SEO Future: як АІ змінить SEO та що робити, аби через два роки не піти на завод»;
  • Іллю Черепинця з Jooble, що розповість про «Революцію в SEO: Використання AI і Prompt Engineering»;
  • Женю Бондаря з Boosta, який поділиться знаннями на тему «Як побудувати SEO affiliate команду в iGaming»;
  • Метта Верстіга, який проведе доповідь «Local SEO Secrets — What’s Working Now To Get Results» (доповідь буде українською);
  • Ігоря Баньковського з Catawiki, що розкриє «SEO в Європі та Україні: Відмінності в роботі та підходах»;
  • Діму Сандомірського з SeoProfy, який викладе «Комплексний аналіз показників для розробки PBN».

Конференція розпочнеться о 09:00 за Києвом (GMT+3) і займе близько 10 годин. Участь у ній є безкоштовною, але перед тим, як брати участь, потрібно зареєструватися на сайті https://nazahid.com/. Крім того, більше цікавих анонсів та корисної інформації для учасників SEO-ком'юніті можна знайти в Telegram-каналі події: https://t.me/nazahid.

Важливо відзначити, що інформаційну підтримку заходу здійснює PRNEWS.IO, перший у світі маркетплейс спонсорованого контенту в ЗМІ. Якщо вам або вашому бізнесу потрібні публікації в топових ЗМІ вже вчора, то реєстрація акаунту на PRNEWS.IO є можливістю швидко і без зайвих витрат вирішити цю задачу.

 

18 липня 2023р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів