Час, коли пацієнт чекає на лікаря, в минулому

Час, коли пацієнт чекає на лікаря, в минулому

 

Хворій людині дуже важко сидіти в черзі. Для матусь з неповнолітніми дітьми навіть запис в реєстратурі перетворюється на жах. Нарешті комп’ютерні технології дісталися до амбулаторій. Безплатний онлайн-сервіс DOC.UA створений, щоби спростити людям доступ до медичних послуг. Ніхто не залишиться без консультації. На порталі зареєстровано 16000 лікарів. База постійно оновлюється новими спеціалістами. Якщо ви мрієте спростити собі життя, обов'язково зайдіть на сайт. 

Перелік цифрових послуг на DOC.UA

Піклування про здоров’я починається з планового звернення до лікаря. Також виникають випадки, що вимагають екстрених порад. На порталі можливо швидко отримати:

  • онлайн-консультацію зареєстрованого спеціаліста;

  • оформити заплановані відвідини до медичної установи;

  • бронь ліків за оптимальною ціною у найближчій аптеці;

  • адресу діагностичних центрів з потрібним апаратним обстеженням;

  • запис на лабораторні дослідження;

  • швидкий цифровий рецепт на препарати.

Оплата за послуги відбувається згідно з тарифами закладів без додаткових націнок. 

Також на головній сторінці розміщені спецпропозиції партнерів. Завжди є акції, знижки на комплексні обстеження, екстрену допомогу при болю в зубах. 

Як вибрати потрібного спеціаліста чи послугу?

Щоби пришвидшити пошук, користуйтеся фільтрами. Обирайте лікаря за профілем, категорією, досвідом роботи. Багато працівників знають іноземні мови. Ця особливість стане в пригоді для закордонних гостей. Перегляньте відгуки людей, які вже користувалися заявленими послугами. 

Клініку або аптеку легко знайти за адресою. На ліках можна зекономити до 30%, бо сервіс DOC.UA показує товари різних фармзакладів. 

У всіх розділах максимально конкретний пошук. У вільний час перегляньте кожну сторінку, щоби надалі швидко знайти потрібну послугу чи медичний товар. 

Пацієнти, які користуються онлайн-медициною, не сидять у черзі. На телеконсультацію лікар з’являється вчасно. Заходьте на док.юа, бережіть час і заощаджуйте сімейний бюджет.

 

21 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів