Шини Habilead RS26: витривалі, комфортні та безпечні покришки на літо

Шини Habilead RS26: витривалі, комфортні та безпечні покришки на літо

 

Шини, розроблені майстрами відомого китайського бренду, відрізняються високими експлуатаційними характеристиками та стильним дизайном – літня модель Habilead RS26 є яскравим втіленням цих властивостей. Вона призначена для оснащення різних типів транспорту. Завдяки широкому розмірному ряду з діаметрами від 17 до 22 дюймів можна легко підібрати колеса як для легкового авто, так і позашляховика або кросовера.

Багато типорозмірів супроводжуються додатковим маркуванням XL. Це пряма вказівка на тип їхнього каркасу. Спеціально посилений корд, надзвичайно міцні боковини, особлива конструкція – все це підвищує витривалість шин. Колеса краще витримують тривалу експлуатацію, не схильні до механічних пошкоджень, в цілому, служать на порядок довше аналогів.

Цікаво, що виробник ввів до асортименту досить багато низькопрофільних модифікацій. Це літня гума Habilead RS26 з профілем заввишки 35%, 40% та 45%. Конструкція таких коліс максимально відповідає особливостям будови швидкісних автомобілів. Низькопрофільні шини підкреслюють та посилюють унікальні можливості спортивного транспорту. Вони мають вражаючу розгінну динаміку, залишаючись при цьому маневреними та керованими.

Будучи дочірнім брендом всесвітньо відомого промислового гіганта Бріджстоун, компанія Хабілід отримує доступ до кращих сучасних технологій та новітніх розробок у галузі шинобудування. Її продукція гарантує автомобілістам та їхнім пасажирам справді високий рівень комфорту – автомобіль рухається м'яко та плавно, перетворюючи кожну поїздку на приємну подорож. Важлива особливість низькопрофільної гуми – свої чудові властивості вона виявляє лише на якісному дорожньому покритті (міських вулицях, швидкісних шосе та автобанах).

Як і з чого зроблені літні шини Habilead RS26

Майстри бренду-виробника передбачили та запобігли всім ризикам, які підстерігають автомобіль у літній час. Асиметричний протектор чудово показує себе як на сухій дорозі, так і мокрому асфальті під час дощу.

У спеку покришки створюють якісне зчеплення з дорожньою поверхнею за рахунок гострих кутів та граней протектора. Вони максимально щільно контактують із трасою, забезпечуючи водієві контроль над автомобілем на будь-якій швидкості та в будь-яких умовах. Під час руху мокрою поверхнею шини Habilead RS26 залишаються стійкими завдяки ретельно продуманій конструкції дренажних каналів (поздовжніх, діагональних та поперечних). Дощова вода не затримується в контактній області, вона збирається у жолобках і перенаправляється за межі робочої зони.

Полімерна суміш, яку виробник винайшов для цієї моделі, включає безліч сучасних, високотехнологічних матеріалів та компонентів (силіка, новітній синтетичний каучук, вісокодисперсні мінерали, олії та різні хімічні сполуки) . Особливо важливу роль відіграють термостійкі присадки. Вони захищають компаунд від перегріву, регулюють його пластичність і цим підвищують продуктивність коліс.

 

05 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів