На Закарпатті директора підрядного товариства підозрюють у заволодінні понад 400 тис. грн на реконструкції лікарні

На Закарпатті директора підрядного товариства підозрюють у заволодінні понад 400 тис. грн на реконструкції лікарні
На Закарпатті директора підрядного товариства підозрюють у заволодінні майже 429 тисяч гривень на реконструкції лікарні у Перечині. Про це Суспільному повідомила речниця Закарпатської обласної прокуратури Катерина Хижняк.

 

За даними слідства, підрядник шляхом зловживання службовим становищем незаконно заволодів грошима з місцевого бюджету при здійсненні реконструкції одного з відділень лікарні у місті Перечин. "Підозрюваний підписав і скріпив печаткою будівельну документацію з завідомо неправдивими даними щодо обсягів та вартості виконаних робіт. Унаслідок цього на користь підрядника безпідставно перерахували майже 429 тис. грн як оплату за фактично невиконані роботи", — розповіла речниця.

Директору товариства з обмеженою відповідальністю повідомили про підозру у заволодінні чужим майном у великих розмірах та службовому підробленні. За скоєне чоловіку загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Раніше за фактом причетності до цієї схеми повідомили про підозру і місцевому підприємцеві, який був залучений до робіт як інженер з технічного нагляду. У справі триває досудове розслідування.

 

28 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів