«Адвокат» для собак: чому це кращий засіб від бліх та кліщів

«Адвокат» для собак: чому це кращий засіб від бліх та кліщів

 

З приходом весни у лісах, лісосмугах та навіть міських парках починають проявляти активність всіляка живність, зокрема і паразити. А тому потрібно завчасно подбати про те, щоб ваш чотирилапий друг був захищений від бліх, кліщів, гельмінтів.

Якщо все ж таки домашній улюбленець стикнувся з паразитами, оптимальне рішення – застосувати так званий адвокат для собак, який є досить ефективним препаратом, про що свідчать численні позитивні відгуки від тих, хто мав нагоду випробувати його, як кажуть, на практиці.

Ключові переваги крапель «Адвокат»

Поява паразитів у шерсті собак – досить поширене явище, з яким потрібно боротися негайно. На жаль, звичайне купання чи якісь народні методи навряд чи зарадять проблемі, тому кращим рішенням є застосування спеціальних засобів, зокрема крапель «Адвокат», які:

  • По-перше, дозволяють всього за одну оброку позбавити собаку завушних кліщів;
  • По-друге, ефективно очищує шкіру та шерсть від бліх;
  • По-третє, позбавляє тварину шкірних кліщів і т.д.

Крім того, варто відзначити, що протипаразитарні краплі «Адвокат» випускає відома фармацевтична компанія Bayer, а це вже вказує на високу якість та належну ефективність у боротьбі з блохами та кліщами.

Водночас важливо високо оцінити зручність застосування крапель, адже потрібно всього-навсього накрапати препарат на холку домашнього улюбленця. А ще препарат залишається однаково ефективним навіть у випадку намокання тварини.

До речі, краплі можна використовувати і для профілактики. Одна доза препарату захищає чотирилапика упродовж місяця.

Де замовити краплі «Адвокат» для собаки

Відрадно, що препарат проти паразитів доступний і в режимі «онлайн», тобто бігти до найближчої ветаптеки чи зоомагазину нема потреби.

Приміром, купити краплі від бліх та кліщів можна в інтернет-магазині Е-zoo всього за декілька кліків. Перевагою такого рішення є те, що ви отримуєте дійсно оригінальний та сертифікований товар за доступною ціною, має можливість підібрати підхоже рішення для вашого собаки, а також отримати фахову консультацію від менеджерів онлайн-магазину, якщо виникли якісь питання чи є потреба у допомозі.

Поява паразитів у домашнього улюбленця – це сигнал до невідкладних дій. І тут не варто тішити себе думкою, що все минеться само собою. Допоможіть собаці справитися з паразитами раз і назавжди. І краплі від бліх і кліщів «Адвокат» - саме те, що вам потрібно.

 

10 березня 2023р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів