На Закарпатті першого березня на місцях пожеж виявили тіла трьох людей

На Закарпатті першого березня на місцях пожеж виявили тіла трьох людей
Тіла трьох людей виявили першого березня на місцях пожеж на Закарпатті. Про це повідомили на сайті Головного управління ДСНС у Закарпатській області.

 

За інформацією відомства, вранці 1 березня до рятувальників надходили два повідомлення про пожежі, внаслідок яких загинули люди. Перша пожежа сталася у двоповерховому будинку у Мукачеві на площі Кирила і Мефодія. Близько четвертої ранку до рятувальників зателефонували жителі будинку, які помітили дим у сусідній квартирі. "Вони виламали двері та знайшли тіла господарів – брата і сестри 1968 та 1969 років народження", — йдеться у повідомленні.

Рятувальники, що прибули за викликом, о 04:40 ліквідували загоряння в кімнаті. Вогонь знищив ліжко та речі домашнього вжитку на площі 6 кв.м.

Фото: ДСНС Закарпатської області

О 6:32 рятувальники отримали повідомлення про пожежу у квартирі багатоквартирного будинку на проспекті Свободи в Ужгороді.

"Сусіди відчули запах диму й одразу ж подзвонили за номером 101. Вогнеборці о 07:20 приборкали пожежу в кімнаті оселі на площі 10 кв.м. Полум’я знищило диван і частково пошкодило підлогу. У ванній кімнаті рятувальники виявили тіло 47-річного чоловіка", — йдеться у повідомленні.

Причини виникнення пожежі, суми збитків та причини смерті людей встановлять правоохоронні органи.

 

01 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів