В Ужгороді при науковому ліцеї відкрили спорткомплекс, аналогів якому немає в Україні (ФОТО)

В Ужгороді при науковому ліцеї відкрили спорткомплекс, аналогів якому немає в Україні (ФОТО)
Ідеться про критий спорткомплекс, що включає спортивну залу та басейн на території колишньої школи-інтернату, а нині наукового ліцею закарпатської обласної ради, що в Ужгороді.

 

Спортивну споруду почали зводити ще у 2013 році. Левову частку витрачених на об’єкт коштів під ці потреби виділяли депутати облради з бюджету краю.

Тепер нарешті вихованці цього навчального закладу провели перше заняття у обладнаній за міжнародним зразком спортивній залі. Тут заплановано проводити змагання різних рівнів. Зал обладнаний надсучасним покриттям, стільчиками для глядачів та електронним табло. Спорткомплекс при ліцеї має новенькі роздягальні з душовими кабінками і окремо — басейн (25х11м).

Загальний бюджет комплексу склав понад 30 мільйонів гривень.

«10 років ми мріяли про відкриття цього закладу. Однак, спочатку епідемія COVID-19, а відтак — війна завадили здійснитися запланованому. Сьогодні хочу подякувати попередньому голові Михайлові Рівісу, голові ОВА Віктору Микиті, депутатам облради і всім, хто штовхав цей процес, щороку працював з підрядниками, підтримував адміністративно і морально. Дуже важливо, що відтепер учням спортивного напрямку не доведеться шукати зали для тренувань. А нам — буде не соромно показати такий комплекс іноземним партнерам», — зауважив під час урочистостей голова Закарпатської облради Володимир Чубірко.

У відкритті комплексу також взяли участь голова обласної військової адміністарції Віктор Микита, його заступник Ігор Шинкарюк, депутати облради Іван Дуран, Олександр Ледида та Мирослав Щербей. Гості ліцею зауважили, що аналогів такого комплексу при школі на сьогодні в Україні не має.

Закарпатська обласна рада

 

28 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів