Ужгородська художниця влаштовує благодійну виставку: мета 500 тис.грн. на фронт

Ужгородська художниця влаштовує благодійну виставку: мета 500 тис.грн. на фронт
21 лютого, о 17.00,  у приміщенні кав’ярні «Фолкс» (вул.Ф. Ракоці, 12) відбудеться благодійний арт-проєкт ужгородської художниці Оксани Брензович у партнерстві з благодійним фондом «Фронт Арт». Вхід – за благодійними квитками. Основна мета виставкового проєкту – зібрати кошти на придбання автівки медичної допомоги. 30% від продажу живопису та хусток від Оксани Брензович, представлених на виставці, будуть спрямовані на закупівлю авто. Кошти від вхідних квитків на виставку у 100% розмірі будуть передані на ці ж цілі.

 

Мистецький вечір не обмежиться тільки виставкою чудових полотен художниці. Візуальний арт доповнять виступи зіркових виконавиць Анни Добриднєвої та Беати Банго. Ведуча благодійного вечора- Лариса Липкань.

Продаж благодійних квитків вже розпочався, їх можна придбати у кав’ярні «Фолкс». Зауважимо, що всі квитки пронумеровані та беруть участь у розіграші. Приз – проживання на період з 7 по 9 березня у чудовій садибі M.A.K.Home, розташованій біля гори Красія.

Оксана Брензович - сучасна українська художниця. Жінка, яка своїм відчуттям поєднання кольорів зачарувала споглядача в такий короткий творчий період. І поправу стала лауреатом престижної всеукраїнської премії "Жінка ||| тисячоліття ". Полотна Оксани були представлені на "Експо - 2020" в Дубаї ( ОАЕ), на багаточисельних виставках і благодійних аукціонах: Німеччині, Австрії, Швейцарії, Чехії, Словаччині, Боснії та Герцеговині та інші.Хустки мисткині із зображеннями робіт полюбили відомі жінки України та модниці з різних країн світу.

У миті нестерпного болю втрати, сліз, виснаження і відчаю, на шляху до перемоги через терни,  коли здається, що все втрачено і кругом одна пітьма, спалена і змордована земля....ми таки маємо вікно надії. Там за ним є надія!!!  Саме воно надихає, дає силу, впевненість, що буде новий день і нова історія книги життя. І в цій історії все буде як раніше! Та ні! Краще! Тому, що ми Україна!

 

17 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів