Чому авіаперевезення - найбезпечніший вид доставки вантажів

Чому авіаперевезення - найбезпечніший вид доставки вантажів

 

Вибираючи транспорт для перевезення вантажу, варто враховувати багато критеріїв. Це може бути тип товару, потрібна швидкість доставки, враховуючи відстань між країнами та маршрут. Існує ще низка не таких важливих факторів. Однак, незважаючи на свою відносну новизну, дуже популярними стали авіаперевезення. Адже цей вид транспорту є найбільш оперативним і дозволяє клієнту з найбільшою швидкістю доставити товар у потрібне місце.

Міжнародна компанія UTEC Logistics працює з різними країнами, включаючи США та Китай. Заповніть заявку на авіадоставку для отримання детальної інформації та замовлення вантажоперевезення.

Специфічність перевезення вантажів літаком

Багато клієнтів зацікавлені у доставці за допомогою авіатранспорту. Для деяких видів бізнесу це лише суцільні плюси, адже певний товар іноді потрібно доставити якнайшвидше.

Однак вантажоперевезення літаком мають низку своїх нюансів, наприклад:

  1. Вартість транспортування товарів літаком дорожча за інші види транспорту. Перевезення товарів та вантажу у невеликих обсягах є нерентабельним. Цей спосіб поки що має найвищий рівень безпеки.
  2. Залежать від аеропортів. Безумовно, не можна доставити вантаж літаком туди, де немає посадкової смуги чи аеропорту. Система їх розміщення позначається на мобільності літака. Аналогічно, не можна відправити вантаж із місця, де немає злітної смуги.
  3. Потрібен додатковий транспорт, щоб доставити товар безпосередньо до замовника з аеропорту.
  4. Сильна залежність від погоди. Шторм, дощ, туман та інші неприємності погоди не дозволяють здійснити виліт. Це може зірвати вантажоперевезення на невизначену кількість часу та зрушити термін доставки.
  5. Не всі види вантажу дозволяється доставити за допомогою авіатранспорту. Вантажі підвищеної крихкості, медикаменти, предмети мистецтва та багато чого ще.

Якщо вас не лякає весь спектр специфічності перевезення літаком, всі умови підходять і ваш товар дозволений для транспортування авіатранспортом, зверніться до міжнародної компанії UTEC Logistics. Досвідчені професіонали допоможуть вам зробити все правильно, мінімізують ризик пошкодження і оформлять переліт. Вони мають чітку незмінну вартість, клієнт може не боятися будь-яких різких змін у ціні, їх не буде.

Вантажоперевезення літаком та їх плюси

Звичайно, незважаючи на перераховані вище умови для транспортування, автотранспорт має ряд позитивних факторів:

  1. Висока швидкість. Спосіб переправлення вантажу літаком швидше за інші засоби доставки. Якщо використовувати послугу доставки чартерними рейсами, можна бути впевненим, що товар буде в призначений час у зазначеному місці.
  2. Безпека. Перевезення автотранспортом займають лідируючу позицію в даному рейтингу. Суворі правила максимально знижують ризик пошкодження під час перельоту.
  3. Відсутність будь-яких перешкод на шляху авіатранспорту, заздалегідь встановлений маршрут. Єдина перешкода — повітряні ями, які не завдадуть жодної шкоди при правильному кріпленні та укладанні вантажу.
  4. Здатність перевозити багатотонні товари.
  5. Страхування. Це обов'язкова умова для авіаперевезень, яка працює як гарантія від можливих пошкоджень у надзвичайних ситуаціях.

Це головні переваги вантажоперевезення авіатранспортом. Компетентність працівників аеропорту також є плюсом. Адже вони мають належні навички та досвід, якісно та безпечно розвантажать ваш товар. Щоб скористатися доставкою повітрям, зверніться до менеджера компанії UTEC Logistics за номером: 0 800 202 004. Головний офіс знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Н. Амосова, 12, оф. 17-А.

 

14 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів