У Закарпатському центрі туризму відбулися відкриті змагання зі спортивного орієнтування

У Закарпатському центрі туризму відбулися відкриті змагання зі спортивного орієнтування
У відкритих традиційних змаганнях зі спортивного орієнтування «Кубок Костянтина Саса-2022», присвячених Дню Гідності та Свободи, Пам’яті жертв голодомору в Україні та пам’яті легенди закарпатського орієнтування Саса К.Ф., взяли участь понад 100 учасників із різних куточків Закарпатської області. 27 листопада 2022 року до лісового масиву «Шахта» з’їхалися команди з Хустського, Ужгородського районів, міст Іршава, Хуст, Ужгород. Юні спортсмени викладалися по максимуму аби якнайкраще продемонструвати всі свої вміння та навички.

 

Організатором змагань виступив Закарпатський центр туризму, а головну суддівську колегію очолила Юлія Більце – молодий, але вже досвідчений фахівець зі спортивного орієнтування Закарпатського центру туризму. Учасники змагань виборювали перемогу на середніх дистанціях. Місцевість була переважно рельєфна, з перепадами висот, чималою кількістю лісових стежок-доріжок та лощин. Наймолодший учасник змагань – Іванусик Максим, 6 років, а найстарший – Назаренко Петро, 84 роки. Також у змаганнях пліч-о-пліч зі своїми дітками взяли участь їхні батьки, котрі також боролись за призові місця у відповідних вікових категоріях.

Юні спортсмени-орієнтувальники отримали насолоду від суперництва на цікавих дистанціях, спілкування один з одним, були пронизані духом здорового способу життя та дбайливого ставлення до природи! Незалежно від віку всі учасники боролися завзято і наполегливо. Найкращі спортсмени в кожній віковій групі за підсумками змагань були нагороджені грамотами.

Закарпатський центр туризму

 

28 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів