Сьогодні в Ужгороді єдиний виступ Василя Байдака, актора Інародного театру абсурду Воробушек

Сьогодні в Ужгороді єдиний виступ Василя Байдака, актора Інародного театру абсурду Воробушек

 

Привіт. це я, Байдак Василь. актор Інародного театру абсурду Воробушек, персонаж Бубудук, можливо бачили мене в різних шоу або в метро. але зараз я звертаюсь до вас як стендап-комік.

  звертаюсь і запрошую на мій стендап, який відбудеться у вашому місті в рамках всеукраїнського туру. що там буде? якби то було до повномасштабного вторгнення, то ми би з вами уявляли вахтерку кентавра і фантазували б про розчинні туалетні втулки. але довбана росія вкрала в мене абсурд. як би вичурно я не жартував, а росія існує абсурдніше. тому буде комедія спостереження за абсурдом, який відбувається навколо нас чи всередині нас. і скажу чесно, роблю цей стендап аби не зійти з розуму. тому, як ви теж хочете бути трохи далі від тривоги і стресу - чекаю вас. зроблю все можливе, щоб ви сміялись ще трохи після закінчення стендапу (але недовго, бо як ви будете спати і сміятись, то це не дуже добре).   25% відсотків від прибутку піде на ЗСУ чи допомогу потерпілим.

вхід 18+ 

до зустрічі!

Єдиний виступ Василя Байдака в Ужгороді  відбудеться 12 жовтня в приміщенні Закарпатського облмуздрамтеатру.

Квитки без жодної комісії можна придбати безпосередньо в касі або онлайн за посиланням:  https://concert.ua/uk/event/vasil-baidak-stand-up-uzhhorod

 

 

12 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів