Натрій гідроксид: використання у хімічній та інших промисловостях

Натрій гідроксид: використання у хімічній та інших промисловостях

 

Натрій гідроксид є білою твердою речовиною, з високим показником гігроскопічності, яка активно вбирає пару з води та повітря. Речовина добре розчиняється у воді і виділяє велику кількість тепла. Бажаєте купити натрій гідроксид за кращими цінами? Тоді ви можете зробити свій вибір у нашому інтернет-магазині, ознайомившись із величезним асортиментом товарів.

Використання речовини

Натрій гідроксид широкого відомий під назвою "каустична сода". Саме вона є основою хімічної промисловості. У більших обсягах вона використовується практично у всіх галузях господарства. Наприклад, вона відмінно справляється з розчиненням жирів, тому її використовують у виробництві мила. Не виключено її використання в медицині, паперовій та харчовій промисловості. Якщо розглядати її у текстильному виробництві, вона затребувана як відбілювач тканин.

Каустична сода є невід'ємною складовою при виготовленні мила, деяких видів фарби, металевого натрію та алюмінію та деяких акумуляторів. У хімічній сфері діяльності він використовується для виробництва штучного фенолу, барвників, гліцеринів та іншого. Нафтова промисловість, так само не може обійтися без натрію гідроксиду, оскільки він дозволяє очищати нафту, мінеральні олії та різні нафтопродукти.

Часто можна зустріти каустичну соду в шампунях та інших миючих засобах. У косметології, вона використовується для усунення ороговілої шкіри. Багато засобів для прочищення труб виготовляються на основі каустичної соди, оскільки вона чудово усуває засмічення.

Запобіжні заходи

Хімічна речовина є небезпечною, при її неправильному використанні. При попаданні на шкіру вона викликає опіки. Якщо тривалий час речовина перебуватиме на шкірі, може з'явитися екзема або виразка. Вона сильно впливає на слизові оболонки, може пошкодити верхні дихальні шляхи та легеневі тканини. Особливо небезпечна при попаданні в очі. При роботі з речовиною обов'язково потрібно використовувати: респіратор, спеціальні захисні окуляри, гумові рукавички, спецодяг, нарукавники, фартух та спеціальне взуття.

Покупка

При необхідності купити гідроксид натрію, ви можете зробити це на офіційній сторінці інтернет-магазину https://www.systopt.com.ua/. В наявності представлена тільки якісна продукція від відомих виробників. Зручне фасування дозволить підібрати потрібний обсяг. З усіх питань ви можете звернутися до консультантів за номерами на головній сторінці. Для наших клієнтів пропонуються мінімальні ціни, якісний товар, оперативне та професійне обслуговування, різні методи отримання та оплати товару. Вся продукція має сертифікати від виробника.

 

03 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів