Чому сучасні чоловіки обирають Polo Ralph Lauren

Чому сучасні чоловіки обирають Polo Ralph Lauren

 

Polo Ralph Lauren — люксовий американський бренд, дуже популярний серед успішних чоловіків. В колекціях легко знайти одяг, аксесуари, взуття, текстиль, білизну та багато іншого. Саме ця торгова марка подарувала світові знамениту футболку поло, що поєднує в собі кращі риси спортивного та класичного стилю.  

Свою першу компанію Ральф Лорен створив, взявши кредит на 50 тис. доларів, а трішки пізніше одним з перших відкрив власні онлайн-магазини, де можна було швидко оновити модний гардероб. Брендовий шопінг з Ralph Lauren виявився простим та доступним. 

Пізнаваний логотип став визначним маркером для чоловіків, що надають перевагу розслабленому стилю багатіїв — тих, хто можуть навпомацки обрати штани та звичну сорочку, але виглядають при цьому ідеально. З роками канони чоловічої моди не дуже змінились, тому поло ідеального фасону, сорочка Ralph Lauren, джемпери та верхній одяг, пошитий з тканини преміального сегменту, до цієї пори складають основу стильного гардероба забезпечених чоловіків. 

Особливості одягу від Polo Ralph Lauren 

Одяг від Polo Ralph Lauren вирізняється елегантним дизайном, відсутністю епатажного декору та аристократичною стриманістю. Комплекти одягу ідеально міксуються між собою, тому придбавши штани Ralph Lauren та декілька сорочок та поло різного кольору, нескладно кожного дня формувати елегантний сет у стилі кежуал або преппі. 

Неможливо уявити собі молодіжні образи від Polo Ralph Lauren без ще одного трендового зображення — улюбленого ведмедика з колекції Polo Bear. Це другий найвідоміший символ бренду, що дуже подобається покупцям. У кожній колекції сезону своя новинка: кумедний ведмедик щоразу вдягнений у новий костюм — від яхтсмена до гравця у бейсбол. Трендові худі, толстовки та джемпери різної довжини дуже подобаються молодим модникам. 

Для виготовлення чоловічого одягу використовують матеріали найвищої якості: 

  • тонкий нейлон; 
  • м’яка бавовна; 
  • ніжний кашемір; 
  • міцну шкіру; 
  • еластичну вовну. 

Моделі часто прикрашають візерунками у вигляді кінного вершника, геральдичними нашивками, принтами у морському стилі, аплікаціями з тигром. Також можна обрати однотонний варіант, причому у дуже великій колірній гамі. Знамениті поло з короткими рукавами та горловиною на планці представлені у 24-х варіантах кольорів — є з чого обрати. Для чоловіків пропонуються ізумрудні, малинові, графітові, лимонні, молочні, горіхові та багато інших відтінків. А якщо потрібна осіння куртка Polo Ralph Lauren, легко зупинитися на одному з більш демократичних тонів — чорного, бежевого, синього, хакі або сірого. 

Як обирати одяг від Polo Ralph Lauren 

Щоб правильно обрати одяг від Ralph Lauren, потрібно уважно подивитися на розмірну таблицю. Оскільки це американський бренд, потрібний розмір може дещо відрізнятися від звичного європейського. Слід звертати увагу на такі моменти: 

  • посадка одягу по фігурі — вільна або така, що прилягає до тіла; 
  • об’єми талії; 
  • ширина плечей. 

Особливо уважно потрібно обирати поло з категорії slim fit — розмірна сітка може не збігатися із заявленою. 

Polo Ralph Lauren — бренд, що прикрасить собою будь-який чоловічий гардероб. Обираючи його, ви ніколи не припуститеся помилки та почуватиметеся впевнено кожного дня.

 

10 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів