В Мукачеві чоловік та жінка крали квіти з могил військовослужбовців на Алеї Слави Героїв й продавали їх на ринку (ВІДЕО)

В Мукачеві чоловік та жінка крали квіти з могил військовослужбовців на Алеї Слави Героїв й продавали їх на ринку (ВІДЕО)
В Мукачеві правоохоронці викрили чоловіка та жінку, які крали квіти з могил військовослужбовців на Алеї Слави Героїв й продавали їх на ринку. Про це повідомили на сайті Нацполіції Закарпаття.

 

"Поліцейські розшукали двох мукачівців, які причетні до крадіжок з центрального кладовища. Крадіями виявилися чоловік і жінка віком 34 та 35 років, які перебувають в цивільному шлюбі", — йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, подружжя зранку викрадали квіти з могил Алеї Слави Героїв, де поховані військовослужбовці. Після цього квіти вони формували у нові композиції та продавали у закладах відпочинку та на місцевих ринках. 

"Уже встановлено їхню причетність до щонайменше чотирьох таких випадків. Обом інкримінують частину 3 статті 297 ККУ (Наруга над могилою, вчинена за попередньою змовою групою осіб)", — йдеться в повідомленні поліції.

Санкція статті передбачає до 5 років обмеження волі або до 7 років позбавлення волі. Розслідування у справі триває.

 

27 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів