Гігієнічні набори від БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» отримували переселенці сьогодні в Ужгороді

Гігієнічні набори від БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» отримували переселенці сьогодні в Ужгороді
Їх видавали в центрі гуманітарної допомоги «Совине гніздо».

 

Як розповіла регіональна координаторка фонду на Закарпатті Анжела Бабкіна, фонд має можливість надати близько 1000 наборів гігієни для переселенців, які зареєструвалися і проживають в Ужгороді.

«Видачу наборів розпочали сьогодні у співпраці з Ужгородською міською радою, представники якої дуже добре організували процес і намагаються, щоб люди, які не отримували таку допомогу жодного разу, мали можливість хоча б один раз отримати її. Списки сформували за попередньою реєстрацією на сторінці «Совиного», – каже пані Анжела.

Додала, що видаватимуть таку допомогу і в понеділок, планують і в інші дні, як отримають решту наборів, оголошення про це буде знову ж таки на сторінках «Совиного гнізда» у соцмережах. У запакованому гігієнічному наборі – зубна паста, зубні щітки, гель для душу, станок для бриття, мочалка, жіночі засоби гігієни, пральний порошок, дезодорант, дитячий крем, шампунь. Набір дають із розрахунку на сім’ю, якщо у сім’ї більше трьох людей – тоді 2 набори.

Це вже не перша допомога БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» переселенцям, які знайшли прихисток в Ужгороді. Фонд і надалі продовжує працювати та допомагати тим, кому зараз особливо складно.

Ужгородська міська рада

 

19 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів