За незаконне переправлення через кордон військовозобов’язаних чоловіків перед судом постане закарпатка

За незаконне переправлення через кордон військовозобов’язаних чоловіків перед судом постане закарпатка
Слідчі поліції Ужгородщини зібрали достатньо доказів та завершили досудове розслідування у справі щодо організації незаконного перетину держкордону для чоловіків призовного віку. У вказаному злочині обвинувачується 38-річна мешканка Чопу, яка за 12 тисяч доларів виготовляла пакет документів, за допомогою якого особи, що підлягають мобілізації, могли б безперешкодно покинути межі країни під час воєнного стану.

 

Оперативники міграційної поліції області затримали фігурантку «на гарячому», під час отримання грошових коштів від клієнта. Окрім цього, слідчі завершили і розслідування справи, в якій ця ж жінка обвинувачується у пропозиції та наданні неправомірної вигоди слідчій поліції: за 700 євро зловмисниця намагалася уникнути покарання за шахрайство. Такі її дії в поліції кваліфікували за двома статтями Кримінального кодексу України - ч. 3 ст. 332 та ч. 3 ст. 369.

Обвинувальний акт з матеріалами кримінального провадження скеровано для судового розгляду. Жінці загрожує до 9 років позбавлення волі з позбавленням права займатися певною діяльністю чи обіймати певні посади на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Поліція Закарпатської області

 

19 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів