Закарпатський офіс Проекту аграрного маркетингу планує провести День поля

Проект аграрного маркетингу планує 26 квітня 2006 року провести в Закарпатській області День поля "Нові гібриди, технології вирощування та маркетингу ранньої капусти"

 

Закарпатський офіс Проекту аграрного маркетингу планує провести перший День поля в 2006 р. "Нові гібриди, технології вирощування та маркетингу ранньої капусти", який відбудеться 26 квітня 2006 р. за адресою: Закарпатська обл., Іршавський р-н, с. Заріччя, в приміщенні Будинку культури. Початок семінару о 10:30
На демонстраційному полі представлено сучасні нові для регіону гібриди ранньої капусти від 4 провідних насіннєвих компаній. Планується показ сучасних технологій виробництва ранньої овочевої продукції.
На семінарі будуть присутні представники провідних насіневих компаній, продукція яких представлена на демополі: "Бейо Заден", "Тезьє", "Агріматко", "Рійк Цван", а також постачальники матеріально технічних ресурсів.
Під час семінару учасники матимуть можливість прямого спілкування з фахівцями ПАМ, а також із кваліфікованими експертами в сфері маркетингу сільськогосподарської продукції, насінництва, захисту рослин, крапельного зрошення та інших сучасних агро технологій. На День поля запрошуються фермери, виробники овочевої продукції Закарпатської області, представники переробних підприємств.
Виробники ранньої овочевої продукції особливо зацікавлені в збуті, тому будуть раді спілкуватися з метою налагоджування контактів з представниками оптових закупівельних компаній, супермаркетів з м. Київ, Львів, та Ужгорода та ін.
Кожен учасник семінару отримає роздаткові матеріали, технологію вирощування ранньої капусти, посібник "Досвід виробництва та маркетингу овочів в Україні", а також журнал "Агроогляд Овочі та фрукти". Участь у семінарі безкоштовна. В зв’язку з тим, що кількість учасників обмежена, прохання зареєструватися заздалегідь.
Всі учасники отримають збірку матеріалів і презентацій учасників семінару, а також останні номери журналу "Агроогляд: овочі та фрукти". Крім того, учасники семінару в подальшому зможуть отримувати безкоштовні консультації наших фахівців з будь-яких питань організації виробництва та збуту плодоовочевої продукції.
Щиро запрошуємо усіх зацікавлених до участі у семінарі та демонстраційному полі.

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся
У регіональний Закарпатський офіс ПАМ м. Ужгород, тел./факс.: 8 /0312/ 67-14-85

 

21 квітня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів