Укриття в ужгородських закладах освіти оглянули після розширеної наради

Укриття в ужгородських закладах освіти оглянули після розширеної наради
Укриття у кількох навчальних закладах Ужгорода після розширеної наради із освітянами оглянули сьогодні Держсекретар Міністерства освіти і науки України Сергій Захарін, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, депутат міськради Володимир Мильо, представники управління освіти міськради.

 

Зокрема, відвідали заклади освіти Ужгородської міської ради – загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 20-ліцей «Лідер» та Лінгвістичну гімназію ім. Т.Г. Шевченка. Відзначили, що тут укриття відповідають вимогам, які висуваються до таких приміщень. В УЗОШ №20 – ліцеї «Лідер» для укриття пристосували цокольний поверх. Сховище забезпечене електро- та водопостачанням, системою каналізації та резервним штучним освітленням, Wі-Fі, є вогнегасники та засоби надання медичної допомоги, передбачені місця для сидіння.

У Лінгвістичній гімназії ім. Т.Г.Шевченка також визначено цокольний поверх як місце для укриття учнів та педагогів. Тут у 2016-2017 роках за кошти міського бюджету зробили капітальний ремонт. Сховище облаштоване системою водопостачання та санвузлом, є доступ до інтернету, необхідний інвентар, медикаменти, засоби пожежогасіння. Роботи із підготовки укриттів у навчальних закладах Ужгорода тривають. Наголошувалося, що перед початком навчального року та вибором форми навчання дитини батьки можуть особисто оглянути сховища, які облаштували у школах.

Ужгородська міська рада

 

17 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів