На благодійному аукціоні срібну підвіску від братів Кочутів з Ужгорода продали за 70 тис. гривень

На благодійному аукціоні срібну підвіску від братів Кочутів з Ужгорода продали за 70 тис. гривень
11 серпня у львівському «Гранд-Готелі» відбувся благодійний аукціон «125 барв перемоги» на підтримку 125 окремої бригади ТРО Збройних сил України. Лоти для продажу організатори збирали по всій Україні. Серед них був і виріб, який надали відомі закарпатські ювеліри брати Кочути. Це срібна підвіска у вигляді тризуба з патріотичної колекції, створеної під час війни. Авторську прикрасу на аукціоні продали за 70 тисяч гривень.

 

Trizub Kochuty

Загалом в аукціоні було представлено 29 лотів. Серед них: прапори, підписані бійцями 125-ї бригади та переможцями Євробачення – учасниками гурту «Kalush Orchestra», футболка з підписом футболіста Андрія Ярмоленка, врятовані пляшки вина з розбомбленого під Києвом рашистами складу GoodWine, трофейний російський сухпай, зустріч з борцем-нардепом Жаном Баланюком, твори мистецтва, – пише Varosh.

Учасниками аукціону були меценати, переважно львівські підприємці.

Найдорожчим проданим лотом стала картина з натуральних матеріалів релокованого до Львова з Харкова підприємства «Модріс». ЇЇ купили за 500 тис. грн.

Загалом під час аукціону було зібрано 1 млн. 715 тис. гривень і 10 тис. доларів. Усі кошти передані на потреби 125-ї бригади.

Організували захід ГО «Україна в Єдності зі світом», «Центр підтримки 125-ї окремої бригади ТРО ЗСУ», компанія «Стоп! Кукарача!» та ін.

Varosh

 

16 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів