Проаналізовано підсумки соціально-економічного розвитку області

20 квітня на розширеному засіданні колегії Закарпатської облдержадміністрації проаналізовано підсумки соціально-економічного розвитку області у І кварталі ц.р., виконання місцевих бюджетів у І кв. ц.р., виготовлення правоустановчих документів на об’єкти комунальної власності, йшлося також про стан благоустрою населених пунктів краю.

 

Зазначалося, що обсяги виробництва промислової продукції у порівнянні з відповідним періодом минулого року зросли на 10,2%, роздрібної торгівлі - на 11,7%, оплата спожитих енергоносіїв та наданих послуг з тепло-, водопостачання та водовідведення склала: за електроенергію – 90,7% (2005 р. – 83,6%), природний газ – 90% (2005р. – 87,4%), теплопостачання – 63,3% (торік – 75,3%), водопостачання та водовідведення – 80,8% (2005р. – 93,7%). Однак, на 5,5% зменшилося залучення інвестицій в підприємства, що розташовані на території пріоритетного розвитку та СЕЗ „Закарпаття”. Впродовж І кв. ц.р. в області мобілізовано податків і зборів до бюджетів усіх рівнів в обсязі 355311,2 тис. грн., що в порівнянні з аналогічним періодом м.р. складає 143,3%. У роботі колегії взяли участь заступник Міністра МНС України та у справах захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС А.Медвідь, зав. сектором західних регіонів відділу з питань організації діяльності місцевих державних адміністрацій Управління регіональної політики Секретаріату Кабінету Міністрів України Ю.Смітюх, начальники управлінь, відділів ОДА, голови райдержадміністрацій, міські голови.

Прийнято рішення визнати незадовільною роботу: Іршавської, Перечинської, Рахівської та Тячівської райдержадміністрацій у питаннях соціально-економічного розвитку регіонів; головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації щодо поліпшення зайнятості населення, насамперед у гірських районах, погашення заборгованості з виплати заробітної плати та підвищення її рівня; управління у справах молоді і спорту ОДА щодо вдосконалення роботи з молоддю, підтримки багатодітних та неповних сімей, забезпечення їх соціального супроводу, розвитку молодіжного житлового будівництва; управління капітального будівництва ОДА за упущення в організації роботи будівельного комплексу області.

 

21 квітня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів