В Ужгород із Кошице передали чотири системи оповіщення «PAVIAN»

В Ужгород із Кошице передали чотири системи оповіщення «PAVIAN»
Чотири сучасні системи оповіщення «PAVIAN» словацького виробництва передали Ужгороду партнери з міста-побратима Кошице. Вартість кожної установки – 25 тисяч євро, їх застосують для покращення мережі оповіщення в обласному центрі Закарпаття.

 

Сьогодні установки привезли на  комунальне підприємство «КШЕП». Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв подякував словацьким партнерам за підтримку і допомогу, спрямовану на захист мешканців, передав подяки Ужгородської міськради меру Кошице Ярославу Палачеку та керівнику ГО «Dru?ba Slovensko-Ukrajina» Томашу Петрашку, подякував міській раді Кошице, мешканцям міста, а також усьому словацькому народу за небайдужість і допомогу Україні.

У зустрічі зі словацькими партнерами взяли участь також секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, начальниця управління міжнародного співробітництва та інновацій Вікторія Тарахонич, керівник КП «КШЕП» Олександр Тесленко, його заступник, депутат Ужгородської міської ради Віктор Жганич, депутатка міськради Ірина Азізян, керівник ГО «Dru?ba Slovensko-Ukrajina» Томаш Петрашко, представник БО «Благодійного фонду братів Чурило» Олександр Чурило.

Найближчим часом привезені установки додадуть до мережі централізованого оповіщення в місті. Зокрема, їх встановлять у райони, де сирени було менш чутно – мікрорайони БАМ і Шахта, вулиця Минайська, проспект Свободи – для попередження про загрози, щоб мешканці негайного реагували під час повітряних тривог.

Ужгородська міська рада

 

21 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів