Палантин: хустка для хрещеної та матері в день хрещення дитини й не тільки

Палантин: хустка для хрещеної та матері в день хрещення дитини й не тільки

 

В українському православ'ї продовжують дотримуватися багатовікової традиції - при відвідуванні храму обов'язково покривати голову жінки, починаючи з раннього віку. Без хустки чи шарфа не можна не лише зайти до церкви, а й на її територію. Тому в день хрещення, біла чи світлих відтінків хустка на хрестини повинна бути і у хресної, і у мами дитини, яку хреститимуть. Сьогодні обидві мами вважають за краще приходити на обряд у палантинах. Це модно, дуже зручно та урочисто виділяє жінок серед інших, запрошених на таїнство хрещення родичок та подруг.

Що таке жіночий палантин на дитяче хрещення

За нашими церковними звичаями хустки на голову можна замінити головним убором - палантин. Він являє собою з'єднання каптуру (капюшона) та короткої пелерини без коміра. Шиють палантини для відвідування церкви на свята з ажурних прозорих тканин, мережив та атласних стрічок. Такі вишукані та невагомі головні убори не зіпсують зачіску, доречні до будь-якого костюма, доречно виглядатимуть у будь-яку пору року. У літню спеку палантини дозволять мамам одягнути на хрещення легкі кофти на бретельках або сарафани, адже вони прикриють відкриті плечі, зону декольте та спину.

Куплений на хрещення дитини жіночий палантин стане в нагоді ще не раз. Його можна і доречно одягати замість косинки на голову до церкви на великі свята - Різдво, Великдень, Трійцю, а також на Першу сповідь дитини та її Вінчання.

Палантини для жінок на хрещення дитини від ТМ "Мамине Сонечко"

Палантини, які замінюють жінкам шарфи та хустки на голову для відвідування храма на свята, що пошиті у Львові у спеціалізованому ательє Юлії Романів "Мамине Сонечко" - це:

  • елегантні, вишукані та особливо урочисті жіночі головні убори, форму яких схвалено статутом Української Православної Церкви;
  • невелика, але постійно оновлювана колекція моделей, зшитих з високоякісних матеріалів - турецький тюль-фатин, євросітка, мережива, атласні стрічки;
  • можливість вибору кольору моделі - білосніжний або айворі;
  • бездоганне пошиття;
  • екологічне пакування;
  • доступна ціна;
  • швидке доставлення, у тому числі й за кордони України.

Палантин на хрещення дитини від ТМ "Мамине Сонечко" - ідеальний головний убір для хрещеної та мами, який зробить цей день ще більш урочистим та незабутнім. Миру, божої защити та благословення вашому дому!

 

15 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів