Столові та весільні свічки

Столові та весільні свічки

 

Столові свічки – найпопулярніший різновид свічок з парафіну, вони мають стандартну циліндричну форму і можуть бути виготовлені у будь-якому кольорі. Крім того, вони мають низьку ціну та можуть замінити джерело освітлення при тимчасовому відключенні електроенергії. Свою назву свічки їдальні отримали від того, що ними висвітлювали трапези у їдальнях. Вони горять довгий час і не виділяють шкідливі речовини, незважаючи на свій склад з парафіну. Щоб вони були більш стійкими, краще фіксувати свічки в свічниках або канделябрах. Сьогодні свічки столові можна купити будь-яких кольорів, розмірів і форм. Асортимент товарів магазину “Candy Light" досить великий.

Столові свічки - вишукана романтика

Класична висока свічка здатна привнести нотку романтики до кожного сучасного інтер'єру. Можна придбати столові свічки оптом та використовувати їх для різних цілей:

  • прикраса святкового столу;
  • забезпечення затишної обстановки у вітальні;
  • навіювання романтики у спальні чи спальні.

Стильні якісні свічки легко можуть стати гідною прикрасою кожного будинку, квартири та ін. Купити їх оптом та в роздріб можна в онлайн магазині “Candy Light". Тут також можна знайти романтичні свічки, які підійдуть для особливих випадків - романтична вечеря, заручини і навіть весілля.

Весільні свічки: обереги щасливого сімейного життя

Весільні свічки рідко використовують за основним призначенням, в основному їх запалюють лише 1 раз під час весільної церемонії і потім просто зберігали будинки, як пам'ятний сувенір та атрибут сімейного вогнища. Купити весільні свічки можна з різних матеріалів: бджолиний, соєвий або кокосовий віск, парафін та ін. Їх форма, розміри та декор також радують різноманітністю. За бажанням можна замовити свічки на замовлення, які будуть виготовлені у певній тематиці. 

Якщо вас цікавлять весільні свічки, ціна на них залежатиме від:

  • матеріалу виготовлення;
  • розмірів;
  • тривалість часу горіння;
  • складності дизайну.

Якщо вас цікавить індивідуальний дизайн, майстри свічки “Candy Light" врахують усі побажання. Найпопулярніші стилі оформлення – класика, рустик, шеббі-шик, морський та імператорський. Навіть якщо пара не вінчається в церкві, то все одно молодята купують весільні свічки, щоб підкреслити урочистість та зворушливість моменту. Як правило, замовники віддають перевагу весільні свічки білого кольору, відтінку айворі, шампань або золото. 

Купити весільні, столові та інші свічки оптом та в роздріб можна в інтернет-магазині “Candy Light". Він сам займається виробництвом свічкової продукції, тому контролює якість та відсіває браковані вироби.

 

 

19 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів