Як на Закарпатті розвивається равликове господарство (ВІДЕО)
Фермерські господарства поступово з’являються у нашому краї завдяки ініціативним закарпатцям. Виноградні равлики відомі своїми смаковими властивостями та поживною цінністю. У їхньому м’ясі міститься більше білка, аніж у курячому яйці, при цьому відсутній холестерин. Равлики не викликають алергічних реакцій, що дає можливість вживати їх у їжу навіть людям, схильним до алергії. Вони багаті на різні амінокислоти і біологічно активні речовини. Для того, щоб розпочати цю справу, можна починати з елементарного. Варто зазначити, що равлики це не лише екзотичний смаколик, а ще й приваблива цікавинка для дітей. Щодня малеча приїздить сюди щоб познайомитись з цими представниками живої природи. Діти з радістю вивчають цей вид, спостерігають за равликами, досліджують їх будову та навчаються берегти природу та живі організми. Крім цього, вони радо фотографуються з равликами. Про корисні властивості яких відомо ще з давніх часів.
М-Студіо
-->
До теми
- Страсна Субота. Традиції і заборони перед Великоднем
- "Навіть у сні себе не бачив воїном, але війна все змінила", — воїн 3-ї штурмової бригади з позивним "Лофт"
- Понад 160 пасок спекли закарпатки та вимушені переселенки для військових на передову
- В Ужгороді не вистачає волонтерів для плетіння маскувальних сіток для військових
- 4 ветерани із Закарпаття перемогли у конкурсі "Варто почати власну справу"
- Батькам загиблого нацгвардійця вручили державну нагороду
- Сьогодні - Вербна неділя за новоюліанським календарем
- Стало відомо, які країни Європи скорочують допомогу біженцям з Україні
- "Мрію, щоб ворог розбив "Іскандером" за 3 млн доларів саме наш Patriot", – розробник муляжів Михайло Роман
- Планували перепливати Тису: прикордонники затримали чергових ухилянтів
- "Дрони помсти": рідні та друзі полеглого захисника Данила Богуславського передали безпілотники для ЗСУ
- В Ужгороді презентували видання «Августин Волошин: шлях у безсмертя»
- Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
- Війна і регіональна журналістика: закарпатські медійники взяли участь в опитуванні щодо розбудови толерантного інформаційного простору
- Андрій «Бродяга» Ткачук: «Не є чимось героїчним втопитися в Тисі…»
- «Бограч-index» – квітень 2024: за місяць продукти подешевшали на 1,2%
- Альпіністка із Закарпаття Ірина Галай підкорила одну з найнебезпечніших гір у світі Аннапурну
- Працівники Центру культури провели майстер-клас у «Дорозі життя»
- Закарпатські гвардійці-вогнеборці відточують вміння гасити пожежі
- Повернення до життя: навіщо відновлювати річки і чи це взагалі можливо?
До цієї новини немає коментарів