Лідерці волонтерського Руху підтримки закарпатських військових вручили повідомлення про підозру

Лідерці волонтерського Руху підтримки закарпатських військових вручили повідомлення про підозру
Очільниці волонтерського Руху підтримки закарпатських військових Галині Ярцевій вручили повідомлення про підозру. Про це волонтерка телефоном розповіла кореспонденту Суспільного. Сталося це вдень 3 червня.

 

За словами волонтерки підозру їй вручили працівники поліції. На місці події були присутні і працівники СБУ. Галина Ярцева повідомила, що зміст документу вона не може оголошувати, оскільки підписала відповідний протокол.

Повідомлення про інцидент опублікували також на сторінці Руху, зазначивши, що у звинуваченні поліцейських йдеться про начебто "продаж гуманітарної допомоги з метою збагачення".

"Ми зібрались їхати в Іршаву захищати своє майно у суді, але нас наздогнали і Галину Ярцеву оточили 10 працівників СБУ та поліції. Якщо коротко — вручили підозру. Звинувачення те, що і в протоколі обшуку — продаж гуманітарної допомоги з метою збагачення. Перед тим такі саме "маски-шоу" були у квартирах волонтерів", — йдеться у дописі Руху підтримки закарпатських військових.

Станом на 12-ту годину 3 червня волонтерка виїхала на суд щодо арешту майна.

Суспільне звернулося за коментарем щодо події до пресслужб Головного управління Національної поліції у Закарпатській області, СБУ на Закарпатті, а також до Закарпатської обласної прокуратури за коментарем. Там інцидент поки не коментують.

 

03 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів