Викладачі Ужгородської дитячої школи мистецтв перерахували свої одноденні заробітки на потреби 128-ї бригади

Викладачі Ужгородської дитячої школи мистецтв перерахували свої одноденні заробітки на потреби 128-ї бригади
Викладачі Ужгородської дитячої школи мистецтв перерахували свої одноденні заробітки на потреби 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Про це Суспільному розповіла директорка школи Наталія Громова. Також з дитячої школи мистецтв перерахували на потреби ЗСУ усі профспілкові кошти.

 

За словами директорки школи, викладачі перерахують на підтримку Закарпатської бригади одноденні заробітки за квітень. Таке рішення прийняв колектив школи на засіданні педради.

"За березень місяць перерахували близько 40 тисяч гривень на підтримку 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Долучилися до цього 74 викладачі. 20 тисяч гривень ми перерахували із профспілкових грошей: 10 тис. на підтримку ЗСУ та 10 тис. саме на нашу Закарпатську 128-му бригаду. Також ми перерахуємо одноденний заробіток за квітень", — розповіла Наталія.

Директорка школи мистецтв додала: наразі заклад проводить благодійні концерти на підтримку 128-ї бригади.

"28 квітня провели концерт викладачі школи мистецтв. Сьогодні, 29 квітня, о 16:30 у залі школи мистецтв відбудеться концерт учнів школи. У ньому візьмуть участь понад 50 учнів. Запросили батьків та гостей", — розповіла Наталія Громова.

В актовій залі стоїть скринька для благодійних пожертв. Всі охочі можуть долучитися, щоб допомогти військовим. Усі зібрані кошти передадуть на підтримку 128-ій бригаді разом із малюнками, які діти намалювали для наших захисників.

Суспільне Закарпаття

 

29 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів