Закарпатцям, яких підозрюють у переправленні групи чоловіків через кордон, обрано запобіжні заходи

Закарпатцям, яких підозрюють у переправленні групи чоловіків через кордон, обрано запобіжні заходи
Двом закарпатцям, яких підозрюють у переправленні групи чоловіків через кордон, обрано запобіжні заходи — тримання під вартою із правом внесення 148 тисяч гривень застави кожному. Про це повідомляє Закарпатська обласна прокуратура у Facebook.

 

Як повідомила Суспільному речниця Закарпатської обласної прокуратури Катерина Хижняк, станом на вечір 20 квітня чоловіки внесли заставні кошти і за фактом сплати їх звільнено з-під варти.

За даними слідства, двоє мешканців Тячівського району організували канал нелегальної міграції за кордон, чоловіків-українців, яким заборонено покидати межі держави на час воєнного стану. За винагороду, загальна сума, якої — 16500 євро, підозрювані обіцяли доставити 3 осіб до Румунії поза пунктами пропуску. Трьох чоловіків — мешканців Сум, Чернігова і Ужгорода правоохоронці виявили у помешканні одного з організаторів у селі Грушево, де вони чекали на подальші інструкції щодо перетину кордону, — йдеться у повідомленні.

Чоловікам за процесуального керівництва Тячівської обласної прокуратури повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення осіб через держкордон, вчиненому з корисливих мотивів — ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України.

 

21 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів