Футбольну базу на Закарпатті переформатують для евакуйованих дітей

Футбольну базу на Закарпатті переформатують для евакуйованих дітей
Футбольну базу у селищі міського типу Середнє Ужгородського району переформатують для евакуйованих дітей. Про це повідомив президент УАФ Андрій Павелко у коментарі телеканалу "Футбол".

 

"На Закарпатті, біля Ужгорода, у нас є футбольна база, яка на час війни буде перебудована під дітей, які евакуюються із різних куточків нашої країни. Це великий обов’язок усіх нас, надати допомогу тим діткам, які евакуюються з гарячих точок, де проходять бойові дії", — розповів Андрій Павелко.

"Це буде організовано протягом двох тижнів, є фінансування за резервні кошти у місцевому бюджеті, а також ми маємо благодійні організації, які готові допомогти з фінансуванням", — повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

За словами голови Закарпатської асоціації футболу Івана Дурана, шукали приміщення, де можна розмістити 50-100 осіб. "Цей будинок ідеально підходить як для дітей, які займаються спортом, так і для всіх інших. Не можу не відзначити, що тут є умови проводити онлайн навчання, якщо це потрібно, — сказав Іван Дуран.

 

27 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів