На КПП "Малий Березний" затримали громадянина РФ з фото блокпостів на Закарпатті

На КПП "Малий Березний" затримали громадянина РФ з фото блокпостів на Закарпатті
Працівники Державного бюро розслідувань спільно з прикордонниками проводять посилені фільтраційні заходи із блокування діяльності та потрапляння на територію України представників ворожих ДРГ, у тому числі через західні кордони.

 

 На митному пості «Рава-Руська» Львівської митниці затримано громадянина РФ. Він є кадровим співробітником МНС РФ у Калузькій області, має спеціальне звання майора внутрішньої служби. Під час спроби виїхати з території України у його мобільному телефоні виявлено інформацію, що може свідчити про протиправну діяльність в Україні. У гаджеті зафіксовано виклик до Москви для надання інструкцій щодо участі у проведенні мітингів на підтримку дій вищого керівництва РФ, пов’язаних із т.зв. «військовою спецоперацією» в Україні та приєднання Криму.

Крім того, у його переписці виявлено запрошення на військову службу за контрактом у збройні сили РФ. На митному пості «Малий Березний» Закарпатської митниці затримано ще одного громадянина РФ, який намагався виїхати з України. У його мобільному телефоні виявлені фото блокпостів, розташованих на території Закарпатської області. Особи передані співробітникам СБУ для проведення подальших оперативних заходів.

Державне бюро розслідувань

 

19 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів