Звільнити гуртожитки УжНУ просять студентів для людей, які приїжджають на Закарпаття

Звільнити гуртожитки УжНУ просять студентів для людей, які приїжджають на Закарпаття
Закарпатських студентів, які проживають у гуртожитках УжНУ, просять поїхати додому та звільнити гуртожитки для людей, які прибувають в область з регіонів, де ведуться бойові дії. Про це 26 лютого на брифінгу в Закарпатській ОВА повідомив Ужгородський міський голова Богдан Андріїв.

 

За його словами, щоденно збільшується кількість біженців, яких мають розміщувати у гуртожитки. "Уже почали в гуртожитку УжНУ на Митній", повідомили у пресслужбі міськради.

Начальник відділу реєстрації місця проживання Ужгородської міськради повідомив Суспільному: "Люди прибувають сюди і автомобільним транспортом, і залізничним. На вокзалі обов’язково зустрічає людина. На вокзалі оголошують, що кому потрібне житло — звертатися до пункту збору. Особа, яка здійснює зустріч людей, вона людей групує. Якщо їх багато, то замовляють автобус, везуть сюди і тут їх розподіляють у гуртожитки та місця перебування".

Номери телефонів координаційного центру Ужгородської міської ради (0312)42-80-29, (0312)42-80-30. Центр працює цілодобово.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів